مواد لازم
سير پنج تا شش حبه
روغن زيتون شش قاشق غذاخوري
باقلاي تازه 200 گرم
نمك و فلفل و آب به ميزان لازم
گشنيز خردشده سه قاشق غذاخوري
تخممرغ يك عدد
طرز تهيه
سير را خرد كنيد و در روغن زيتون تفت دهيد. سپس باقلا را نيز به سير اضافه كنيد و با هم تفت دهيد. آب را اضافه كرده تا باقلا بپزد، پس از پخت باقلا نمك و فلفل را اضافه كنيد و پنج دقيقه قبل از كشيدن غذا، گشنيز را به آن بيفزاييد. در صورت تمايل ميتوانيم در كنار اين غذا تخممرغ هم بشكنيم. اين غذا با نان سرو ميشود و مخصوص كشور سوريه است.