0

باقلا سبـز با گشنيز و سير

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

باقلا سبـز با گشنيز و سير

 

مواد لازم

سير پنج تا شش حبه
روغن زيتون شش قاشق غذاخوري
باقلاي تازه 200 گرم
نمك و فلفل و آب به ميزان لازم
گشنيز خردشده سه قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ يك عدد

 

طرز تهيه

سير را خرد كنيد و در روغن زيتون تفت دهيد. سپس باقلا را نيز به سير اضافه كنيد و با هم تفت دهيد. آب را اضافه كرده تا باقلا بپزد، پس از پخت باقلا نمك و فلفل را اضافه كنيد و پنج دقيقه قبل از كشيدن غذا، گشنيز را به آن بيفزاييد. در صورت تمايل مي‌‌توانيم در كنار اين غذا تخم‌مرغ هم بشكنيم. اين غذا با نان سرو مي‌‌شود و مخصوص كشور سوريه است.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها