0

مطبل لبنانی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

مطبل لبنانی

مواد لازم

 

بادنجان يك كيلوگرم
ارده سه قاشق سوپخوري
آب ليموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پيمانه
پودر فلفل قرمزو نمک به ميزان لازم

 

طرز تهيه

بادنجان‌ را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبيد يا در مخلوط‌كن بريزيد.ارده و آب ليموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمي نمك بزنيد دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنيد. مواد را داخل ظرف ريخته وسط آن را گود كنيد بقيه روغن زيتون را در گودي بريزيد. روي مطبل را مي‌توانيد پودر فلفل قرمز و مقداري جعفري خردشده بپاشيد و ميل كنيد.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها