یكشنبه گذشته در بیمارستان پارسیان بستری شدم و پای چپم را كه اصلا نمیتوانستم از آن استفاده كنم تحت عمل جراحی قرار گرفت و....
عزتالله انتظامی گفت: حدود یك ماه باید در خانه باشم تا دوران نقاهت عمل جراحی پایم سپری شود.
آقای بازیگر سینمای ایران كه هفته گذشته مورد عمل جراحی قرار گرفت در گفتوگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: یكشنبه گذشته در بیمارستان پارسیان بستری شدم و پای چپم را كه اصلا نمیتوانستم از آن استفاده كنم تحت عمل جراحی قرار گرفت و جمعه از بیمارستان مرخص شدم.
وی افزود: با توجه به اینكه در عمل قبلی كه بر روی پای راستم انجام شد افراد زیادی به زحمت افتادند و به بیمارستان مراجعه كردند این بار تصمیم گرفتم به كسی خبر ندهم و حتی همسرم هم خبر نداشت و فكر میكرد برای چكاپ در بیمارستان حضور دارم و تنها ایرج راد و محمدحسن پزشك از عمل پایم خبر داشتند.
انتظامی با اظهار رضایت از عمل انجام شده اظهار كرد: دكتر اسدی مدیر عامل بیمارستان پارسیان زحمت زیادی متحمل شد و بزرگوارانه همه كارها را به خوبی انجام داد و خوشبختانه پای چپم به حركت افتاده و به راحتی حركت میكنم و دوران نقاهت را باید همراه با آبدرمانی سپری كنم.
آقای بازیگر سینمای ایران در پایان سخنانش در حالی كه با بغض صحبت میكرد با اشاره به زلزله آذربایجان شرقی به ایسنا گفت: با دیدن این تصاویر بسیار غصه خوردم و دلم پر میزند تا به كمك آنها بشتابم اما متاسفانه نمیتوانم.