0

فریتاتا کدو و پپرونی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

فریتاتا کدو و پپرونی

مواد لازم برای 4 نفر
• 3 پیمانه کدوی سبز نازک حلقه شده 
• 4 تخم مرغ کمی زده شده 
• 2 ق.س. آرد 
• ¼ ق.چ. نمک 
• ¼ ق.چ. فلفل 
• 2 ق.چ. آویشن تازه خرد شده یا ½ ق.چ. پودر آویشن 
• 2 ق.چ. پونه کوهی (اورگانو) تازه خرد شده یا ½ ق.چ. پودر آن 
• 2 ق.چ. ریحان تازه خرد شده یا 1 ق.چ. ریحان خشک 
• 2 ق.چ. نعنا تازه خرد شده یا 1 ق.چ. پودر نعنا خشک 
• 2 ق.س. روغن زیتون 
• 6 حلقه گوجه فرنگی به قطر 1 سانتی متر 
• 6 حلقه پپرونی به قطر نیم سانتی متر 
• 120 گرم پنیر موتزارلا ریز خرد شده 

روش تهیه
کدوها را در یک ظرف مناسب و اندکی آب جوش به مدت 3 دقیقه میپزیم و سپس در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود. تخم مرغ، آرد، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، سبزیجات معطر و کدو را به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم. 

روغن زیتون را در یک ماهیتابه مناسب که بتوان آنرا در فر قرار داد، داغ میکنیم و مخلوط کدو را با احتیاط در آن مییزم. در حدود 15 دقیقه بدون هم زدن روی شعله ملایم میپزیم تا تخم مرغها کمی سفت شوند. 

سپس گوجه فرنگی، پپرونی و پنیر را روی این مخلوط قرار داده و 1 تا 2 دقیقه در فر یا توستری که از بالا حرارت داشته باشد قرار میدهیم تا پنیر آب شده و پپرونی داغ شود. 

فریتاتا را بریده و سرو میکنیم.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها