0

سوپ لوبيا چيتي (مكزيك )

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

سوپ لوبيا چيتي (مكزيك )

در اين سوپ، لوبيا چيتي به‌عنوان ماده اصلي انتخاب شده و باتوجه به اينكه غذايي مكزيكي است، طعم تندي دارد.
البته شما مي‌توانيد براساس ذائقه خودتان از ميزان فلفل ذكرشده در مواد لازم بكاهيد.

مواد لازم براي 4 نفر:

- 175 گرم لوبيا چيتي

- 5/ 1 ليتر يا 5/2 پيمانه آب

- 170 تا 220 گرم هويج (نگيني خرد شود)

- يك عدد پياز (نگيني خرد شود)

- 2 تا 3 حبه سير (رنده شود)

- يك عدد فلفل قرمز خشك‌شده (خرد شود)

- يك ليتر يا يك و سه چهارم پيمانه آب مرغ

- 2 عدد گوجه فرنگي (پوست آن كنده و ريز خرد شود)

- 2 ساقه كرفس (ريز خرد شود)

- نمك و فلفل سياه، به مقدار لازم

- يك قاشق سوپ‌خوري گشنيز خرد شده

- 3 عدد نان تست

- روغن، به مقدار لازم

- 2 حبه سير (رنده شده و به صورت جداگانه در ظرفي ريخته شود)

طرز تهيه:

1 – لوبيا چيتي را از شب قبل در آب سرد خيسانده و روز بعد در قابلمه‌اي بپزيد سپس هويج، ‌سير، پياز، فلفل‌قرمز و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بگذاريد به جوش آيد. در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد 30 دقيقه  حرارت ببيند.

2 – حالا نيمي از مواد داخل قابلمه، شامل لوبيا و مخلوط سبزيجات را همراه مقداري آب سوپ در محفظه دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد و پوره‌اي نرم و يكنواخت تحويل بگيريد.

3 – پوره را به قابلمه برگردانيد و گوجه فرنگي و كرفس را به آ‌ن اضافه كنيد؛ سپس 10 الي 15 دقيقه يا تا زماني كه تكه‌هاي كرفس بپزد، حرارت دهيد. درصورت نياز، مقداري آب جوشيده به سوپ اضافه كنيد.

4 – در اين فاصله زماني، نان‌هاي تست را با چاقو به‌شكل مكعب‌هاي كوچك ببريد و همراه 2 حبه سير رنده شده در تابه‌اي حاوي كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي‌رنگ شوند. سپس تكه نان‌ها را داخل سبد فلزي ريخته يا روي دستمال آشپزخانه حوله‌اي قرار دهيد تا چربي اضافي آن گرفته شود.

5 – در پايان، نمك و فلفل موردنياز را به همراه گشنيز خردشده اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد، سپس سوپ را به ظرف موردنظر منتقل كرده و تكه نان‌هاي سرخ‌شده را روي آ‌ن بريزيد و سرو كنيد.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها