0

خوراك باميه در سواحل مديترانه

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

خوراك باميه در سواحل مديترانه

مواد لازم براي 4 نفر:
- باميه؛350 گرم
- گوجه‌فرنگي؛ 5 تا 6 عدد
- پياز كوچك؛ 2 عدد
- سير؛ 2 حبه (رنده شود)
- فلفل تند سبز؛ يك عدد
- فلفل قرمز؛ يك قاشق چاي‌خوري
- برگ گشنيز تازه؛ يك مشت
- روغن مايع گياهي؛ 2 قاشق سوپ‌خوري
- آب 2 عدد ليموترش
- آب؛ نصف پيمانه
- نمك و فلفل؛ به مقدار لازم
 
  روش پخت:
1 – فر اجاق‌گاز را با 190 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 5 گرم كنيد. سپس باميه‌ها را بشوييد و به‌صورت حلقه حلقه خرد كنيد و كنار بگذاريد.
2 – گوجه‌فرنگي‌ها را بعد از شست‌وشو پوست بكنيد و درشت خرد كنيد. يكي از پيازها را هم پوست كنده ، خرد كنيد. حالا دستگاه خردكن يا غذاساز را آماده كنيد و پياز را  همراه سير، آب، گشنيز، فلفل سبز و قرمز در آن بريزيد. پس از آن، دستگاه را روشن كنيد تا مخلوط، حالت خميري پيدا كند.
3 – دومين پياز را به‌صورت خلالي خرد كنيد. سپس تابه كوچكي آماده كرده ، مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله ملايم اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. حالا پياز خلالي‌شده را در روغن تفت دهيد.
4 – شعله اجاق‌گاز را كم كنيد و خمير پياز و گشنيز را روي پيازداغ بريزيد و 2 دقيقه حرارت دهيد. در اين مدت، مواد را به‌طور مرتب هم بزنيد؛ سپس گوجه‌فرنگي، باميه و آب ليموترش را  همراه نمك و فلفل اضافه كنيد و به هم‌زدن ادامه دهيد.
5 – اين مخلوط را داخل ظرف مناسب فر اجاق‌گاز بريزيد و پس از گذاشتن در ظرف، آن را به مدت 15 دقيقه در فر حرارت دهيد تا باميه‌ها كاملا بپزند

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها