مواد لازم:
قارچ150 گرم
ماکارونی لوله ای (پخته) 250 گرم
ژامبون گوشت یا مرغ250 گرم
نخود فرنگی یک پیمانه
فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده1 عدد
شیر نصف لیوان
تخم مرغ4 عدد
خامه 100گرم
روغن نباتی به مقدار لازم
پنیر رنده شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
قارچ ورقه ورقه شده را با روغن نباتی در ماهی تابه تفت دهید. سپس به ترتیب فلفل دلمه ای، ژامبون(گوشت یا مرغ )، نخودفرنگی و ماکارونی را اضافه کرده و تفت دهید.
شیر ، خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی مواد فوق بریزید. نهایتاً پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. بعد از آب شدن کامل پنیر، غذای شما آماده است.