0

كالزونه

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

كالزونه

 

مواد لازم:
 
7 گرم   مخمر
نصف قاشق چايخوري   شكر
180 ميلي ليتر   آب ولرم
300 گرم   آرد سفيد
يك قاشق غذاخوري   شير
2 قاشق غذاخوري   روغن زيتون
150 گرم   سوسيس يا كالباس
يك عدد متوسط   پياز خرد شده
يك حبه   سير خرد شده
يك قاشق غذاخوري   ريحان خرد شده
يك قاشق غذاخوري   گوجه فرنگي خرد شده
2 قاشق سوپ خوري   زيتون خرد شده
100 گرم   پنير موزارلا
به مقدار لازم   نمك
 

طرز تهيه :
 

سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم.

سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود.

مخمر، شكر و آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند. سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم.

خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم.

دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم.

سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم. بعد از آن كالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با  مقداري شير آغشته مي كنيم .

 در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم .

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها