0

مرغ سوخاری

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

مرغ سوخاری

 

مواد لازم براي چهار نفر

 

 

مرغ ---------------------------- 5-6 تكه ( سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تكه بيشتر )

تخم مرغ ----------------------  2 عدد كامل

آرد سفيد ---------------------  2 پيمانه

آرد سوخاري ------------------ 3 پيمانه

ادويه * ------------------------ به مقدار لازم

روغن سرخ كردني ------------ بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ كردن

پودر سير و اورگانو ------------ به دلخواه

 

 

 

طرز تهيه :

 

تكه هاي مرغ را قبل از سرخ كردن با يك عدد پياز و  آب و نمك آب پز كنيد ، نه در حدي كه مرغ ها كاملا نرم شوند ، فقط اندازه اي كه كمي از حالت خام بودن در بيايند . ( حدود 20 دقيقه كافيست )

 

تخم مرغ هارا در ظرف گودي شكسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يكدست شوند .

آرد سفيد را بهتر است الك كنيد و در يك ديس تخت لبه دار بريزيد .

آرد سوخاري و ادويه * را هم خوب با هم مخلوط كنيد و مثل آرد سفيد در يك ديس تخت لبه دار بريزيد .

 

* ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و  معمولي تهيه ميشود .

روش اسپايسي به اين صورت است كه مقدار زيادي فلفل قرمز ( براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمك را به آرد سوخاري اضافه ميكنند .

مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد .

در روش معمولي هم  فقط نمك و كمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود .

 

تكه هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينكه كاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد ، بعد به تخم مرغ آغشته كنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود .

 

در ظرف نسوزي - كه كمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ كردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود . توجه كنيد هرچه روغن بيشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن كمتر ميشود .

ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخ كن ( روي درجه مناسب سرخ كردن مرغ ) نيز سرخ كنيد ولي به درد سر شستن سرخ كن نميارزد !

تكه هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ كنيد . اگر حرارت كم باشد رنگ مرغ ها تيره ميشود . در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به كار رفته در مواد ، اصطلاحا كف نكند .

 

حدودا 6-10 دقيقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرايط فوق كاملا سرخ ( سوخاري ) شوند  .

بعد از سرخ شدن مرغ ها يك حوله كاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تكه هاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو كمي پودر سير و اورگانو ( در صورت تمايل ) روي آنها بپاشيد .

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها