0

كراكر بادام

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

كراكر بادام

 

مواد لازم


مغز دانه آفتابگردان 130 گرم 
مغز بادام پودر شده 90 گرم 
پيكينگ پودر يك قاشق مرباخوري 
شير 2 قاشق سوپخوري 
زرده تخم مرغ يك عدد 
كره ذوب شده 2 قاشق سوپخوري 
كنجد 25 گرم يا 4/1 پيمانه

طرز تهیه


فر را با190 درجه سانتي گراد ( 375 درجه فارنهايت) گرم كنيد 4/1 پيمانه از پودر دانه آفتابگردان را كنار گذاشته و بقيه را با پودر بادام و پيكينگ پودر مخلوط كنيد . در يك كاسه كوچك شير و زرده تخم مرغ را مخلوط كنيد و با كره ذوب شده به مخلوط پودر مغزها اضافه كنيد و با نوك انگشتتان خمير كنيد . خمير را روي ميزي كه پودر دانه آفتابگردان پاشيده شده باز كنيد و روي خمير هم قدري از پودر ذكر شده بپاشيد و به ضخامت 5 ميلي متر باز كرده و دانه هاي كنجد را روي سطح خمير بپاشيد و با قالب 5 سانتي متري ببريد و داخل سيني مناسب بچينيد و به مدت10 دقيقه ( حداكثر) يا تا موقعي كه لبه هاي كراكرها شروع به طلايي شدن كند بپزيد . بعد از سرد شدن با هوموس ياماست و كرفس خرد شده يا پنير يا هر سه بطور دلخواه سرو كنيد.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها