مواد لازم
قارچ 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پياز كوچك يك عدد
سير يك حبه
ليمو ترش يك عدد
آرد 3 قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
نمك و فلفل به اندازي كافي
روغن براي سرخ كرده به اندازي كافي
خامه 50 گرم
ريحان خرد شده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد و براي جلوگيري از سياه شدن به آن آب ليمو ترش بزنيد و سپس خرد كنيد . سير را پوست بكنيد و جوانه وسط سير را دور بريزيد . پياز را پوست بكنيد و خرد كنيد و كره را در تابه اي بريزيد و سير و پياز خرد شده را به مدت دو دقيقه با كره درون تابه روي آتش ملايم سرخ كنيد ؛ سپس قارچ را اضافه و شعله را زياد كنيد و هم بزنيد تا آب قارچ تمام شود . سپس از روي آتش برداريد و بگذاريد سرد شود . تخم مرغها را در ظرفي هم بزنيد و خامه را در حال زدن كم كم اضافه كنيد و همچنان بزنيد تا خامه تمام شود . آرد را روي تخم مرغ و خامه الك كنيد و خوب هم بزنيد ؛ نمك و فلفل و ريحان خرد شده را اضافه كنيد و مخلوط قارچ و سير و پياز را به آن بيفزاييد .روغن را در تابه اي بريزي ( ارتفاع روغن در ظرف دو سانتيمتر باشد) وقتي داغ شد يك قاشق سوپخوري از مايه در تابه بريزي و كمي پهن كنيد و بگذاريد يك طرف آن سرخ شود ؛ سپس طرف ديگر را سرخ كنيد . زمان سرخ شدن هر دو طرف حدود 6 تا 8 دقيقه است ( اگر اندازه تابه بزرگ باشد مي توانيد چند گالت را با هم سرخ كنيد) . گالت ها را روي حوله كاغذي بگذاريد تا روغن آن گرفته شود .سپس در ديس بچينيد و داغ سر ميز ببريد.