اين غذا جزء غذاهاي سنتي هلند است و افراد سالخورده هلندي، هفتهاي يك بار اين دلمه را براي اعضاي خانواده خود تهيه ميكنند.
مواد لازم
كلمبرگ سفيد و قرمز دو عدد
آب گوشت دو ليوان
گوشت چرخكرده 400 گرم
كره 50 گرم
خردههاي نان ساندويچ 80 گرم
پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
كلمبرگها را به مدت 10 دقيقه در آبجوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود. سپس برگها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.
گوشت چرخكرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد، در نهايت خردههاي وسط نان ساندويچي را به گوشت چرخكرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد.
درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخكرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد. سبد را درون قابلمهاي بگذاريد و مقدار آبگوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.
سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمهها قرار دهيد تا باز نشوند دلمهها بعد از نيمساعت كاملا پخته ميشوند.