مواد لازم
فيله گوساله 250 گرم
پياز يك عدد
سير له شده يك تا دو حبه
زرده تخممرغ دو عدد
ترخون و گشنيز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوري
سس گوجهفرنگي نصف پيمانه
فلفلسياه يك قاشق چايخوري
سركه نصف پيمانه
كره آب شده 100 گرم
روغن مايع يك قاشق غذاخوري
قارچ 100 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت را نيم ساعت در فلفل بخوابانيد.پياز و سير را در ظرف مناسبي بريزيد. سپس سركه را با مقداري آب، سس گوجهفرنگي و كمي نمك روي حرارت كم بگذاريد تا بجوشد و آب آن تمام شود. آنگاه آن را برداريد و بگذاريد خنك شود. بعد زرده تخممرغ را با دو قاشق آب و كمي نمك هم بزنيد و به روش بنماري داغ كنيد. كره را كمكم اضافه كنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا سسي مانند مايونز، غليظ به دست آيد.
آنگاه ترخون و گشنيز را با پياز، سير پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنيد. روي گريل يا يك تابه سنگين، مقداري روغن بريزيد و تورندو را در تابه يا گريل گرم بيندازيد. پس از دو، سه دقيقه برگردانيد و پس از سه دقيقه ديگر نمك بپاشيد و برداريد. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانهاي كنار ظرف تورندو بگذاريد و با نان سفيد، سيبزميني پخته يا سرخ كرده روي ميز بگذاريد و سرو كنيد.