0

باچانگای گوشت

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

باچانگای گوشت

 

مواد لازم

برای چهار نفر

خمير يوفكا سه ورق
گوشت چرخ‌كرده 500 گرم
پياز يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
هويج رنده‌شده سه عدد
پنير پيتزا 300 گرم 
اسفناج يا برگ چغندر خردشده 100 گرم
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم
آويشن يك قاشق چايخوري
آب نصف پيمانه

 

طرز تهيه

گوشت چرخ كرده را با پياز خرده شده، روغن و نمك تفت دهيد و سپس رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و كمي فلفل بزنيد.

يك ورق يوفكا را پهن كرده و نصف پيمانه آب را با نصف پيمانه روغن مخلوط كرده و با قلم‌مو روي خمير بماليد، سپس پنير پيتزا را روي ورق يوفكا پخش كرده ورق دوم را روي ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روي آن بماليد بعد مخلوط برگ چغندر و هويج رنده‌شده را پخش كنيد. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌كرده را ريخته و كمي آويشن بپاشيد. يوفكا را از پايين به صورت لوله پيچيده و در سيني فر چرب شده به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. در حين پخت يك الي دوبار روي آن را با قلم‌مو روغن ماليده تا كاملا برشته شود.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها