مواد لازم
پاستا ۲ لیوان
مرغ نصف سینه کامل
قارچ چند عدد در صورت تمایل
آرد ۲ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر نصف پیمانه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۲ ق غ
پاپریکا ۱ ق م
پودر سیر ۱ ق م
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه
ابتدا سینه مرغ را که یخش کمی باز شده با چاقو به قطعات تقریبا نازک و کوچک ببرید.
سپس کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و قطعات مرغ را همراه با پودر سیر،پاپریکا و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.قارچ را هم ورقه کرده و تفت دهید
پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید.
برای تهیه سس سفید کره را آب کنید و آرد را در آن با حرارت ملایم تفت دهید و سپس شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.(نه خیلی روان و نه سفت)
در انتها در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید و به ترتیب مرغ،قارچ سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین تزتیب تا تمام شدن مواد بچینید.در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.