تهران- وزیراموراقتصادی و دارایی با تاكید بر این كه صنعت بیمه نیازمند گسترش فعالیتها با استفاده از ابزارهای نوین است، گفت: فعالیتهای صنعت بیمه در سال گذشته باعث شد این صنعت عقب ماندگی خود نسبت به سایر حوزههای اقتصادی را جبران كند.
|
|
|
'سید شمسالدین حسینی' روز چهارشنبه در مجمع عمومی بیمه مركزی با بیان این مطلب افزود: برای تحرك بیشتر در این صنعت نیازمند نظم دهی، نظارت و یكپارچگی اطلاعاتی در كل صنعت با بهره گیری از فن آوری روز هستیم.
رئیس مجمع بیمه مركزی با بیان این كه بیمه مركزی نهاد حاكمیتی و توسعه ای صنعت بیمه در كشور است گفت: دغدغه جدی در نهادهای بزرگ اقتصادی باید بر این مبنا باشد كه این بخشها از یك نهاد فراگیر به ابزار شركتها تبدیل نشوند و در این راستا به گونهای عمل شود كه فعالیت بیمهای بر مبنای قاعده اعداد بزرگ صورت پذیرد.
حسینی با تقدیر از فعالیتهای فرهنگی انجام شده در طول سالهای اخیر گفت: ما كماكان نیازمندیم كه خدمات بیمه ای را با همكاری شركت های بیمه ای ترویج و تبلیغ كنیم .
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به حادثه زلزله آذربایجان شرقی گفت: بنده شاهد بودم آنهایی كه در این مناطق دارای بیمه نامه حوادث بودند در مدت 24 ساعت خسارتهای خود را دریافت كردند.
وزیر اقتصاد تاكید كرد: اگر فرهنگ بیمه در كشور گسترش پیدا كند نیاز به كمكهای دولتی و غیر دولتی در اینگونه حوادث كمتر میشود.
رئیس مجمع بیمه مركزی در بخش دیگری از سخنان خود با تاكید بر این كه صنعت بیمه در دنیا از رشد قابل ملاحظه ای برخوردار بوده است گفت: ما نیازمند این هستیم كه دامنه این صنعت را در كشور بصورت عمقی گسترش دهیم و در این زمینه نیازمند نوآوری و آموزش با بهره گیری از ابزارهای نوین و فن آوریهای روز دنیا هستیم.
حسینی اظهارداشت: بخش سرمایه گذاری در صنعت بیمه از اهمیت بالایی برخوردار است و بیمه گران نباید سرمایههای خود را حبس كنند و برای سرمایهگذاری بیشتر از مشاوران حرفهای استفاده كنند تا سرمایه گذاریها به اموال و داراییهای غیرمولد تبدیل نشود.
وی تصریح كرد: صنعت بیمه كشور مستقل از بحث های تحریم باید به بازارهای بینالمللی توجه ویژه داشته و به گونه ای كاركند كه در خارج از كشور نیز پایگاه داشته باشد.