با سلام خدمت شما
برخورد چکشی از جمله موراد منفی هست که متاسفانه اگر نگیم در همه مدیران، در بعضی از مدیران مشاهده میشه.
کاربری که تازه وارد انجمن میشود،شما هم روش های کسب امتیاز رو به روش معمول که کپی پیست و یا شرکت در مباحث تالار گفتگوی آزاد یادش نمی دید و از روی ندانم کاری و یا از روی عمد مثلا میاد پست تشکر می زنه و یا پست های تک خطی می نویسه میایی رسواش می کنی نباید انتظار داشته باشی کاربر جذب بشه.
جای این که با کاربران تازه وارد و یا کاربرانی که تازه فعالیت خودشون رو شروع کردن مدارا کنیم،قدرت مدیریتیمونو به رخش می کشیم و قانون براش در حد اعلا رعایت می کنیم.اما با کاربر با سابقه و احیانا پرطرفدار مسامحه می کنیم.که نکنه اگه من قانونو اجرا کنم شروع می کنن تبلیغات منفی علیه من و چه و چه.
برخورد باید هم با کاربر تازه وارد یکسان باشه و هم با کاربر باسابقه و یا احیانا پرطرفدار.
ما الان در مورد مدیران تالار برخورد نا همسان در اجرای قانون رو میبینم.دوستانی هم که دنبال مدرک هستن کافیه گذشته رو مرور کنن.جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت.
یه خورده شجاعت هم خوب چیزیه خدا وکیلی.
هر مدیر تالاری ادعا کرد که مورد بالا رو نداشته بیاد من با مسئولین صحبت کنم مدیریت تالار سیاست هم به عهده اون.شرمنده دیگه چیزی بهتر از این فعلا مقدور نیست.
دلیل ناراحتی و عدم توانایی برای شرکت در بحث ها اینه، نه کاربر x با سابقه و پرطرفدار..
والسلام