مواد لازم :
برنج ۵۰ گرم
شیر خشک یک چهرام پیمانه یا ۳۰۰ میلی لیتر
فلفل دلمه ای قرمز ۷۵ گرم
کدو سبز ۷۵ گرم
کرفس ۵۰ گرم
طرز تهیه
1- شیر و برنج را در یک قابلمه بریزید ، منتظر بمانید به جوش آید . در ظرف را نبندید ، بگذارید مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد .
2- ساقۀ فلفل دلمه ای را جدا کنید و دانه های آن را درآورید . کدو را پوست بگیرید و کرفس را تمیز کنید . آن ها را داخل آبکش بریزید و با آب سرد بشویید و به صورت تکه های کوچک خرد کنید .
3- سبزیجات را به مخلوط شیر و برنج اضافه کنید ، منتظر بمانید تا به جوش آید . گل کلم و کلم برگ های خرد شده را به آن بیفزایید و در ظرف را ببندید تامدت 10 دقیقه دیگر بپزد و همۀ سبزیجات نرم شوند .
* این غذا را می توانید در فریزر نگه داری کنید .
4- سبزیجات را از الک رد کنید یا به صورت پوره در آورید تا کاملاً نرم و روان شوند .
5- با قاشق مقدار کمی از آن را داخل ظرفی بریزید . قبل از اینکه آن را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید ،اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
6- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده و هر چه سریع تر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .