0

قیچی قاچاق پوشاک بر صنعت نساجی ایران

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

قیچی قاچاق پوشاک بر صنعت نساجی ایران

 

 عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: قاچاق پوشاک و واردات بی‌رویه پارچه، صنعت نساجی ایران را زمین‌گیر کرده است.

 

خبرگزاری فارس: قیچی قاچاق پوشاک بر صنعت نساجی ایران

 

به نقل از تولید ایرانی، سیدهادی حسینی، کمبود شدید نقدینگی، تغییر مستمر سیاست‌ها در تعرفه‌بندی بر کالاهای وارداتی و نابه‌سامانی فضای کسب و کار را مهمترین مشکل‌های صنعت نساجی در سال‌های اخیر برشمرد.

 

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه پیشرفت صنعت نساجی ایران می‌تواند نقطه مثبتی در تأمین نیاز داخلی به منسوجات و پوشاک و دستیابی به بازارهای صادراتی باشد، گفت: متأسفانه هم‌اکنون بخش چشمگیری از نیاز کشور به محصولات نساجی از طریق قاچاق و واردات تأمین می‌شود که این موضوع هر سال میلیارد‌ها دلار به اقتصاد ملی ضرر می‌زند.

 

وی ادامه داد: در ایران مواد اولیه باکیفیت به قیمت ارزان وجود دارد و این یکی از مزیت‌های بزرگ برای این صنعت به شمار می‌رود، همچنین مهارت و تجربه تولید محصولات نساجی در کشور وجود دارد و صنعتگران آن نیز متخصص و ماهر هستند و در کل اینکه در ایران تمام مزایای وجود صنعت نساجی موفق وجود دارد، ولی مشکل این صنعت بالا بودن قیمت تمام شده محصولات است که باید با افزایش بهره‌وری در کشور برطرف شود.

 

به گفته وی، تولیدکنندگان با اتخاذ تمهیدها و راهکارهای مناسب و با حمایت دولت باید با قیمت تمام شده محصولات خود را پایین بیاورند و برای کالای تولیدی خود مزیت نسبی ایجاد کنند تا مصرف‌کنندگان به مصرف کالای ایرانی ترغیب شوند.

 

حسینی با بیان اینکه همه مسئولان برطرف کردن مشکلات کارگران نساجی مازندران را با جدیت دنبال می‌کنند، بیان کرد: نساجی مازندران از دو بخش خصوصی و دولتی تشکیل شده است که بخش خصوصی به علت سوءمدیریت و دخالت‌های سیاسی متوقف شده بود و بخش دولتی هم زیر نظر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) فعالیت می‌کنند که با پیگیری لازم برای راه‌اندازی هر چه سریع‌تر این صنعت تلاش می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه کارگران نساجی مازندران از چند ماه گذشته تا کنون حقوق نگرفته‌اند، افزود: مسئولان به دنبال حل مشکلات صنعت نساجی در مازندران هستند تا دوباره بستری برای آغاز کار کارگرانی که بیکار شده‌اند فراهم کنند.

 

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه صنعت نساجی در ایران، صنعتی قدیمی و ریشه‌دار است، توضیح داد: بخش از مشکلات کنونی این صنعت مربوط به کهنه و قدیمی بودن تکنولوژی و ماشین آلات آن است؛ تجهیزات و ماشین‌آلات پارچه باقی، به‌طور مستمر در حال کار هستند، از این رو در مدت زمان کوتاهی فرسوده می‌شوند که لازم است این تجهیزات ضمن تعمیر و نگداری به‌روزرسانی شوند.

 

وی با تأکید بر اینکه تولید پنبه یکی از اساسی‌ترین مسائل در تقویت صنعت نساجی به شمار می‌رود، یادآور شد: باید بخش کشاورزی و صنایع پایین دستی آن در حوزه پتروشیمی تقویت شود؛ وگرنه ممکن است نتوان با مشکلاتی که بیشتر استان ها با آن مواجه هستند دست و پنجه نرم کنیم.

 

این عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس نهم، برای احیای صنعت نساجی و حمایت از آن پیشنهاد داد: ضمن کنترل و مدیریت واردات در حوزه نساجی، لازم است مسئولان دولتی و مجلس برای حمایت از صنایعی همچون نساجی یک کارگروه ویژه تشکیل دهند تا از طریق آن راهکارهای حمایتی از هر صنعت به‌طور مشخص تعریف شود.

چهارشنبه 25 مرداد 1391  7:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها