دلايل افت رونالدينيو از جام جهاني 2006 تا روزهاي سياه بارسلونا
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، رونالدينيو گائوچو بازيكن بريلي آ.ث ميلان ايتاليا به خاطر افشاگري نامزد سابقش به شدت در حاشيه قرار گرفته و نا خواسته تيتر اول روزنامه هاي زرد اروپايي شد.
وي كه پيش از جام جهاني 2006 آلمان يگانه مهره كليدي ژرميو، پاريسن ژرمن و بارسلونا بود بر خلاف پيش بيني مردم دنيا در جام جهاني 2006 برزيل يكي از علل اصلي افت و ناكامي هاي برزيل لقب گرفت.
آلين دومينگوس نامزد سابق رونالدينيو در واقع همان دختري بود كه اين برزيلي بي اطلاع از مافياي خبري را وارد حاشيه و 3 سال از او اخاذي كرد.
آلين در افشاگري روز گذشته خود در حالي كه صداي لرزانش پشت تريبون راديو كادناسر اسپانيا حكايت از روحيه ضعيف و تخريب شده اش داشت، گفت: به خاطر تمام پول ها يا امكاناتي كه در اين مدت از رونالدينيو گرفته ام، حاضرم بازداشت شوم؛ اما اين حق من بود چرا كه به احترام رونالدينيو در اين مدت حتي با خانواده ام نيز رابطه اي نداشته ام.
وي افزود: در اولين روز از رقابت هاي جام جهاني 2006 آلمان با رونالدينيو آشنا شدم آن هم در محلي كه هيچ بازيكني حق نداشت به آنجا برود و من از اين كه رونالدينيو را در آنجا مي ديدم تعجب كردم. او در تمام مدت جام جهاني به طور مداوم از اردو خارج مي شد و به بهانه مذاكره با حاميان مالي خود ساعتها از وقتش را با من مي گذارند.
وي ادامه داد: سپس به بارسلونا بازگشت و در آن سال هم بارها به بهانه مذاكره با آديداس نزد من مي آمد. حتي يك بار به دروغ خود را آسيب ديده و مصدوم خواند و نامش در فهرست پزشكي بارسلونا وارد شد.
نامزد سابق رونالدينيو گفت: او يك روز قبل از ترك بارسلونا گفت: اميدوارم در فرودگاه با گوجه هاي اسپانيايي بدرقه شوم تا بهانه اي خوب براي عزيمت به سمت ايتاليا داشته باشم. اگر امروز رونالدينيو در تركيب ميلان مي درخشد، به اين خاطر است كه تنها به فوتبال فكر مي كند.
دوشنبه 28 بهمن 1387 12:15 PM
تشکرات از این پست