0

گل کلم سوخاری

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

گل کلم سوخاری

 

مواد لازم

گل کلم متوسط 1عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
زنجبیل رنده شده 1 قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند خرد شده 4 عدد
سس کچاپ 6 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 فنجان
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق ایخوری
روغن به میزان لازم
گشنیز خرد شده

طرز تهیه

گل کلم را پس از شستن قطعه قطعه کرده به کناری می گذاریم.3 قاشق آرد ذرت را با آرد سفید، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی آب مخلوط کرده تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. 
سپس گل کلم ها را در خمیر ریخته خوب مخلوط می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم تا زمانی که گل کلم ها ترد شوند (قهوه ای طلایی روشن شوند) بعد گل کلم ها را از روغن درآورده و روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.1 ق س آرد ذرت را با کمی آب مخلوط میکنیم و به کناری میگذاریم.حال پیازهای خرد شده را با ٢ ق س روغن کمی تفت می دهیم بعد زنجبیل، سیر، فلفل سبز خرد شده، سویا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پیازها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و گل کلم ها را درون این سس ریخته مخلوط کرده و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً تمام شود بعد در ظرف سرو ریخته و روی آن را با گشنیز خرد شده تزئین می کنیم.

روشی دیگر

در روشی دیگر و ساده تر  مقداری گل كلم را تكه تكه كرده و می شوریم با كمی آب و نمك و فلفل 10 دقیقه بخار پز می كنیم ،در آبكش میریزیم كه آب آن گرفته شود.

در یك ظرف تخم مرغ و كمی زردچوبه و فلفل سیاد و نمك و یك قاشق آرد و چند قاشق شیر و كمی بیكینگ پودر را با هم هم میزنیم اگر دوست داشتید می توانید پودر سیر هم بزنید.

كلم های پخته شده را در مایع آماده شده بغلطانید و در روغن داغ سرخ كنید .این گل کلم سوخاری حالت پفكی و مزه لذیذی دارد.

دوشنبه 23 مرداد 1391  11:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها