|
بعد از خطاي خشني که برانيسلاو ايوانوويچ در جريان ديدار ديشب چلسي مقابل سيتي در کاميونيتي شيلد برروي الکساندر کولاروف مرتکب شد، اين بازيکن صربستاني در دقايق پاياني نيمه اول از زمين مسابقه اخراج شد
ايوانوويچ احتمالا با محروميتي 3جلسه اي مواجه خواهد شد و بعيد است که سران چلسي نسبت به اين حکم اعتراض کنند.
تا قبل از اخراج ايوانوويچ، چلسي کنترل توپ و ميدان را در دست داشت ولي با اخراج اين بازيکن صربستاني، ورق برگشت تا چلسي چهارمين شکست متوالي اش را بعد از قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا متحمل شود. اين درحالي است که تنها يک هفته ديگر رقابتهاي ليگ برتر آغاز خواهد شد و چلسي مقابل ويگان اتلتيک قرار خواهد گرفت.
در پايان اين ديدار، روبرتو دي متئو، مربي چلسي به خبرنگاران گفت:« اين اخراج، ورق را به نفع منچسترسيتي برگرداند. تا قبل ازآن، ما عملکرد خوبي داشتيم و کنترل بازي را در دست داشتيم. خوشحال بودم که نيمه رابا برتري به پايان مي بريم ولي بعد ازاخراج ايوانويچ فهميدم که بازي در نيمه دوم و در مصاف 10 به 11 سخت خواهد شد.»
مربي چلسي در دفاع از مدافع تيمش گفت:« من صحنه اخراج ايوانوويچ را ديدم و به نظر من بازيکن ما قصد و هدف آسيب رساندن به بازيکن حريف را نداشت. ايوانوويچ علاوه بر او، توپ را هم زد. گاهي وقتها به اين برخوردها کارت قرمز داده مي شود وگاهي وقتها هم نه. ولي بازيکن ما قصد و منظوري براي آسيب رساندن به بازيکن حريف نداشت.»
ايوانوويچ احتمالا در بازيهاي تيمش مقابل ويگان، ردينگ و نيوکاسل غايب خواهد بود ولي دي متئو براي اين بازيها مارکو مارين و اسکار، خريدهاي جديد تيمش را در اختيار خواهد داشت.
مربي ايتاليايي چلسي درادامه صحبتهايش درمورد حريف تيمش، سيتي گفت:« شکست دادن سيتي سخت است؟ قطعا. آنها قهرمان ليگ برتر هستند و فصل قبل 25 امتياز بالاتر از ما بودند. آنها مدعي قهرماني هستند. هيچ شکي در اين نيست و يونايتد هم با سيتي مبارزه خواهد کرد. آنها تيم قدرتمندي دارند. البته نمي دانم که خريد ديگري خواهند داشت يا نه ولي درهر صورت آنها تيم قدرتمندي هستند.»
دي متئو در پاسخ به اين سوال که آيا چلسي قوي تر از فصل پيش است يا نه، گفت:« ما به عنوان يک تيم عمل مي کنيم. استوريج در بازي کاميونيتي شيلد تاثيرگذار بود و رايان برتراند هم همين طور. اصلا بحث يک بازيکن به صورت فردي نيست. فرناندو تورس خوب بود و گل فوق العاده اي زد وروند رشد و پيشرفتش هم خوب است. من از تيمم راضي هستم. اگر فرصتي پيش بيايد، به بازار نقل و انتقالات نگاه مي کنيم تا ببينيم که چه خواهد شد.»
|