بوفون: فعلا بايد ساکت بمانيم
بوفون: فعلا بايد ساکت بمانيم
دروازهبان يوونتوس با ابراز ناراحتي از محروميت سرمربي تيمش اعلام کرد فعلا بايد ساکت بمانيم و قهرمان سوپرجام ايتاليا شويم.
|
 |
|
|
آنتونيو کونته سرمربي يوونتوس به اتهام دست داشتن در شرط بنديهاي سري A و B به مدت 10 ماه از نشستن روي نيمکت تيمش محروم شده است.
به گزارش فارس جيان لوييجي بوفون در اين مورد گفت: وقتي اتفاقهاي اين چنيني رخ ميدهند، همه چيز در اطراف شما به هم ميريزد. در ايتاليا همه ميگويند اين موضوع بايد شما را محکمتر و قويتر کند. من فکر ميکنم اين موضوع به هيچ وجه نميتواند به يک شخص يا يک تيم کمکي بکند. در حال حاضر تنها کاري که ميتوانيم انجام دهيم اين است که ساکت بمانيم و به وظيفههايي که داريم عمل کنيم. بايد قهرمان سوپر جام ايتاليا شويم. شکست در اين ديدار به هيچ وجه نميتواند براي ما خوب باشد.
سيمونه په په و لئوناردو بونوچي، 2 تن از بازيکنان يوونتوس که آنها نيز به اتهام دست داشتن در تباني در آستانه محروميت قرار داشتند، تبرئه شدند.
وي افزود: براي سيمونه و لئوناردو خوشحال هستم. آنها دوست و هم تيمي من هستند. احساسي که در تبرئه شدن آنها دارم بر خلاف احساسي که از محروميت کونته دارم. ما يک تيم هستيم.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 21 مرداد 1391 12:11 PM
تشکرات از این پست