0

اخبار دفاع مقدس 18 مرداد

 
MeysaMNonE
MeysaMNonE
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 809
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار دفاع مقدس 18 مرداد

 

زريبافان: اختلاس در بنياد شهيد 6 ميليارد تومان بوده نه 15 ميليارد/متخلف به اشد مجازات برسد

» سرویس: فرهنگ حماسه - حماسه
zaribafan-1.jpg

معاون رييس‌جمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران درباره بحث‌هاي اخير مطرح شده مبني بر اختلاس 15 ميليارد توماني در اين بنياد توضيحاتي ارائه كرد و رقم واقعي اين اختلاس را كمتر از نصفِ مبلغ اعلام‌شده دانست.

 

 

مسعود زريبافان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: رقم واقعي 15 ميليارد نبوده بلكه حدود شش ميليارد تومان بوده است و تمام اين مبلغ اكنون توسط قوه قضاييه بازپس گرفته شده است.

 

وي افزود: در اين موضوع، متخلف تنها يك فرد بوده كه از موقعيت شغلي خود سوء‌استفاده كرده بود. ما در كشف اين اختلاس به قوه قضاييه كمك كرديم و البته از اين دستگاه به خاطر پيگيري‌هايي كه انجام داد سپاسگزاريم و درخواست داريم كه فرد متخلف را به اشد مجازات برساند.

Irane aziz

پنج شنبه 19 مرداد 1391  12:25 AM
تشکرات از این پست
MeysaMNonE
MeysaMNonE
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 809
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار دفاع مقدس 18 مرداد

 

بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس روز خبرنگار را گرامي داشت

» سرویس: فرهنگ حماسه - حماسه
10-70.jpg

بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس به مناسبت روز خبرنگار بيانيه داد.

 

 

به گزارش ايسنابه نقل از روابط عمومي بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس در اين بيانيه آمده است: هفدهم مرداد روز خبرنگار‌، روز جهادگران فرهنگي در عرصه‌هاي آگاهي بخشي و اطلاع‌رساني به اقشار مختلف جامعه است. خبرنگاران‌، هنرمنداني هستند كه با اتخاذ شيوه‌هاي مناسب خبري،‌ حفظ امانت‌داري، عمل و پايبندي اخلاقي به اصول حرفه‌اي خود در انعكاس نيازمندي‌هاي مخاطبين به عنوان چشم گوش و زبان مردم شناخت مي‌شوند.

 

 

خبرنگاران مجاهدان فرهنگي كشور در عرصه‌هاي خبر گزارش،‌نقد و بررسي از ديرباز با سخت كوشي و مجاهدت‌هاي نوشتاري و فكري خود در حماسه‌هاي هشت سال دفاع مقدس و ماندگاري اين جاودانه تاريخ ميهن اسلامي ايران، با تلاش سترگ خود نقش شايسته‌اي ايفا كردند و امروز هم با مساعي و همت بلندشان در بسط انديشه‌،ترويج فرهنگ ناب ايثار و شهادت خالق آثار غني فرهنگي و رسانه‌اي هستند.

 

 

ضمن قدرداني از تلاش خستگي ناپذير جهادگران فرهنگي و فرهيخته رسانه‌هاي جمعي، ياد و خاطره‌ خبرنگاران شهيدان والامقامي همچون محمود صارمي‌، محمود ايل بيگي‌، علي بخشي‌ و سروان شهيد سيدامير صحرايي‌ را گرامي مي‌داريم و اميد آن داريم كه تمامي خبرنگران و اصحاب رسانه در مسير فرهنگي خود موفق باشند.

و همچنان به عنوان رزمندگان خط مقدم جهاد فرهنگي در كشور كه از خطيرترين حوزه‌هاي دفاع فرهنگي به شمار مي‌رود و به تعبير حكيمانه رهبر فرزانه و محبوب انقلاب حضرت امام خامنه‌اي عزيز(مدظلله العالي) كه فرمودند: پايداري فرهنگي و نبرد فرهنگي مشكل تر از حضور در جبهه هست؛ همواره زيباترين و ماندگارترين نگاره‌هاي خبري را از اين قشر صاحب انديشه انقلاب اسلامي شاهد باشيم.

Irane aziz

پنج شنبه 19 مرداد 1391  12:26 AM
تشکرات از این پست
MeysaMNonE
MeysaMNonE
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 809
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار دفاع مقدس 18 مرداد

 

سازمان بازرسي كل كشور: اختلاس از بنياد شهيد 15 ميليارد نيست/ پرونده در دادسرا است

» سرویس: معارف و حقوق - حقوقي و قضايي
101-6.jpg

سازمان بازرسي كل كشور با رد مطالبي كه اين روزها به نقل از اين سازمان در رسانه‌ها در خصوص اختلاس در بنياد شهيد مطرح مي‌شود، تاكيد كرد اين پرونده در مرحله تحقيقات است و رسانه‌ها از گمانه‌زني در اين باره خودداري كنند.

 

 

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ پيرو انتشار اخباري مبني بر اختلاس 15 ميليارد توماني در بنياد شهيد و ارتباط كشف آن با سازمان بازرسي كل كشور، روابط عمومي اين سازمان اعلام كرد:«در مورد اين موضوع سازمان هيچ‌گونه اطلاعيه يا مصاحبه‌اي نداشته و اخبار منتسب به اين سازمان صحيح نمي‌باشد. اين پرونده هنوز در مرحله تحقيق مقدماتي و در اختيار دادسراي عمومي و انقلاب تهران است كه پس از نهايي‌شدن گزارش و رسيدگي در دادگاه، اطلاع‌رساني خواهد شد».

 

 

روابط عمومي سازمان بازرسي آورده است: در ادامه آنچه كه اين روزها درباره اختلاس 15 ميليارد توماني در بنياد شهيد در رسانه‌ها منتشر مي‌شود نظر سازمان بازرسي كل كشور نيست.

 

 

 

هم‌چنين سازمان بازرسي كل كشور اعلام كرد كه رقم اختلاس اين پرونده كه در رسانه‌ها، پانزده ميليارد تومان عنوان شد نيز كمتر از نصف مبلغ مذكور است كه پس از تكميل تحقيقات مقدماتي و صدور و قطعيت حكم از طريق دادگستري اطلاع‌رساني خواهد شد. از رسانه‌ها انتظار مي‌رود تا كامل شدن تحقيقات و صدور حكم در مورد اين پرونده از گمانه‌‌زني و انتشار اخبار غيرموثق خودداري كنند

Irane aziz

پنج شنبه 19 مرداد 1391  12:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها