دستگاه قضایی آلمان دستگیری یکی از محافظان پیشین سرکرده شبکه تروریستی القاعده را همچنان در دستور کار دارد.
به نقل از خبرگزاری اتریش، یکی از محافظان پیشین "اسامه بنلادن" رهبر شبکه تروریستی القاعده با وجودی که مقامات امنیتی آلمان وی را فردی خطرناک شناخته بودند، سالها در شهر "بوخوم" آلمان زندگی کرده است.
بر اساس این گزارش،تاکنون تمامی تلاشهای وزارت خارجه آلمان برای پیدا کردن وی بی نتیجه بوده است. با این حال اخباری در دست است که دادستانی منطقه در ماه مارس 2006 تعقیب قضایی "سامی آ " تبعه تونسی را پیگیری کرده است تا ارتباط وی را با یک گروه تروریستی خارجی مورد بررسی قرار دهد. اما این روند به دلیل نقص شواهد لازم ادامه نداشته است.
دستگاه قضایی آلمان در ایالت "نورد راین وستفالیا" 8 سال است که وی را تحتنظر دارد. "بورکهارت فرایر" رئیس حفاظت از قانون اساسی آلمان در این مورد گفت:«ما سامی آ را فردی بسیار خطرناک می دانیم.»