0

نظــر شما راجع به "خبرنگار" چیست؟

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نظــر شما راجع به "خبرنگار" چیست؟

امروز 17 مرداد روز خبر نگار است.

نظر شما راجع به خبرنگار و خبرنگاری چیست؟

خبرنگار چه خصوصیتی باید داشته باشد؟

شما از این حرفه چی می دانید؟  آیا دوست دارید خبرنگار باشید؟؟

هر صححبتی در این زمینه دارید ، منتظر شما هستم!!

سه شنبه 17 مرداد 1391  5:57 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 qodrat mansoure1373 hojat20 bivafa farshon
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

پاسخ به:نظــر شما راجع به "خبرنگار" چیست؟

در مورد خبرنگاران باید بگویم از مظلومترین اقشار جامعه هستند. آن قدر مظلوم که دیروز تا حالا هیچ کس یک پست هم در این تایپیک نگذاشته است! حتی یک نفر روزشان را اینجا تبریک نگفته است!

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 18 مرداد 1391  2:46 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20 papeli farshon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول salmanjavan 

در مورد خبرنگاران باید بگویم از مظلومترین اقشار جامعه هستند. آن قدر مظلوم که دیروز تا حالا هیچ کس یک پست هم در این تایپیک نگذاشته است! حتی یک نفر روزشان را اینجا تبریک نگفته است!

سلام و تشکر از عنایت شما به خبرنگاران

بنده تشکر زدم و تشکر در راسخون به معنای تائید و تشکر از آن مطلب است و جهت جلوگیری از تکرار مطالب صورت می گیرد.

انشاالله در ایفای نقش موثرشان، موفق و سربلند باشند.

از شما هم تشکر میکنم.

چهارشنبه 18 مرداد 1391  3:13 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan hojat20 papeli farshon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

با عرض شرمندگی، بعضا تعدد مطالب در قسمت ویژه ها به شکلی هست که ممکن بعضی تاپیک ها مورد غفلت قرار بگیره. و یا احیانا دیده نشه.

والا اینجوری که ما تو تلویزیون ها می بینیم.من فکر می کنم حداقل دیگه باید ویژگی های زیر رو داشته باشه.

صبور بودن و جان بر کف بودن ،به این شکل که ما بعضی مواقع می بینیم،خبرنگاری با فیلمبردار می خواد بره یه جایی برای تهیه گزارش، باهاش بد بر خورد می کنن. و شاید کار به درگیری لفظی و فیزیکی بکشه و اینجا صبر و قدرت تحمل لازمه که زود جا نزنی. و کم نیاری،یا مثلا بعضی خبرنگارا  و بیشتر اونایی که اعزامی به خارج کشور هستن در معرض خطرن و باید یه جورایی از خود گذشتگی داشته باشند.این خطر در کشورهایی مثل عراق و سوریه و از این جور جاها بیشتر میشه.

بعد به مورد دیگه هم هست که این مورد هم بیشتر در مورد خبرنگارهای اعزامی به خارج از کشور هست اینه که اگر این عزیزان با خانوده نرفته باشن اونجا، یه جورایی باید تحمل دوری از خانواده رو داشته باشن.

با احترام

شنبه 21 مرداد 1391  10:14 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20 salmanjavan farshon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

خبرنگارا واقعا آدمای خوب و متواضعی هستند اینکه بدو بدو دنبال یکی راه میفتن و هی سوال میکنن خیلی جالبه من که اگه یکی موقع حرف زدن بهم احترام نذاره و راه بره تا آخر عمر باهاش حرف نمیزنم

خیلی زحمتکش هستن و گاهی هم مورد اثابت ترکش دیگران قرار میگیرن (کتک میخورن )

تهیه ی برخی از گزارشاشون حاکی از ذهن خلاقشون هست

کمی هم سمج هستن البته شغلشونه اینو میطلبه

یک شنبه 22 مرداد 1391  10:50 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20 salmanjavan farshon
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

فقط کامران نجف زاده و محمد رضا حسینی بای

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 22 مرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
architect0811 salmanjavan papeli farshon
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

با عرض شرمندگی، بعضا تعدد مطالب در قسمت ویژه ها به شکلی هست که ممکن بعضی تاپیک ها مورد غفلت قرار بگیره. و یا احیانا دیده نشه.

والا اینجوری که ما تو تلویزیون ها می بینیم.من فکر می کنم حداقل دیگه باید ویژگی های زیر رو داشته باشه.

صبور بودن و جان بر کف بودن ،به این شکل که ما بعضی مواقع می بینیم،خبرنگاری با فیلمبردار می خواد بره یه جایی برای تهیه گزارش، باهاش بد بر خورد می کنن. و شاید کار به درگیری لفظی و فیزیکی بکشه و اینجا صبر و قدرت تحمل لازمه که زود جا نزنی. و کم نیاری،یا مثلا بعضی خبرنگارا  و بیشتر اونایی که اعزامی به خارج کشور هستن در معرض خطرن و باید یه جورایی از خود گذشتگی داشته باشند.این خطر در کشورهایی مثل عراق و سوریه و از این جور جاها بیشتر میشه.

بعد به مورد دیگه هم هست که این مورد هم بیشتر در مورد خبرنگارهای اعزامی به خارج از کشور هست اینه که اگر این عزیزان با خانوده نرفته باشن اونجا، یه جورایی باید تحمل دوری از خانواده رو داشته باشن.

با احترام

سلام. ممنون از مشارکتتان

البته این ها شاید خیلی وقتها به چشم نیاید. مسائلی هستند که خیلی مهم تر هستند. یکی از آنها شرافت خبری است.

اخبار را وارونه جلوه ندادن یکی از مهمترین ویژگی هاست. خبرنگار باید واقعیات را همان گونه که هست بگوید.

نمونه اش بعضی از همین خبرنگاران خارجی ما که به دوری از خانواده اش اشاره داشته بودید گاهی اوقات وظایف خود را به درستی انجام نمی دهند. خبرنگاری که با این همه هزینه در ماموریت خارجی به سر می برد باید خبر را آن گونه که هست بگوید تا هم رسالتش را درست انجام دهد و هم پولش حلال باشد

دوشنبه 23 مرداد 1391  6:15 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 qodrat
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

خبرنگارا واقعا آدمای خوب و متواضعی هستند اینکه بدو بدو دنبال یکی راه میفتن و هی سوال میکنن خیلی جالبه من که اگه یکی موقع حرف زدن بهم احترام نذاره و راه بره تا آخر عمر باهاش حرف نمیزنم

خیلی زحمتکش هستن و گاهی هم مورد اثابت ترکش دیگران قرار میگیرن (کتک میخورن )

تهیه ی برخی از گزارشاشون حاکی از ذهن خلاقشون هست

کمی هم سمج هستن البته شغلشونه اینو میطلبه

سلام

البته همه خبرنگارها آدم های خوب و متواضعی نیستند!!!

داریم بین همین قشر خبرنگار ، کسانی که از راه خبرنگاری دلالی می کنند

متاسفانه در بین خبرنگاران ورزشی زیاد دیده می شود!

این مواردی هم که گفتید بالاخره هر شغلی باید یه سختی هایی داشته باشه!!

ممنون از مشارکتتان

دوشنبه 23 مرداد 1391  6:18 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول hojat20

فقط کامران نجف زاده و محمد رضا حسینی بای

سلام

از مشارکتتان در این بحث تشکر می کنم

ولی اینی که گفتید را قبول ندارم.

کامران نجف زاده از خبرنگارهای خوب تلویزیون است ولی یادمان نرفته وقتی فرانسه بود گاهی اوقات چه گزارش های بی سر و تهی می فرستاد. آن قدر از فرانسه بد می گفت که آدم دلش می خواست زار بزند به حال فرانسوی های بدیخت!

خبرنگار نباید سوگیری داشته باشد. به قول قدیمی ها عیب او جمله بگفتی هنرش نیز بگوی...

حسینی بای هم که عشق می کنه مردم را جمع کنه تا همه با هم یک چیزی بگویند!!! یا این که از ملت بخواهد شکلک دربیارند! تعجب می کنم از انتخابتان!

خبرنگاران خوب دیگری هم  داریم مثل دلاوری ، مثل خانم میرسیدی مثل...

و البته خوش به حال خبرنگاران تلویزیون که لااقل مردم می شناسندشان

و درود بر خبرنگاران فعال و گمنام

دوشنبه 23 مرداد 1391  6:24 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و تشکر.

نه به تبریک گفتنتون نه به برملا کردن اشتباهاتشون. ایرادی ندارد اما نکته آن اینست که این ابراز ایرادات همزمان با تبریک روز خبرنگار است!! البته اینکه افراد برای کسب مادیات دست بر وجدانیات می گذارند، امر غیر قابل درکی نیست!!

موفق باشید.

سه شنبه 24 مرداد 1391  12:41 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

از آنجایی که من شغل های دارای تنوع و هیجان رو دوست دارم، خبرنگاری هم مورد علاقه م هست!

خبرنگاران را فقط نباید اون چند نفری که میان میکروفون دستشون میگیرن و برای اخبار صدا و سیما گزارش تهیه میکنند دانست!!(چیزی که شابد در دیدگاه خیلی ها باشه و خودم هم تا 7-8 سال پیش همینطوری فکر میکردم!!) ما فکر میکنیم همه مثل صدا سیماییها معروف و خوب و اینها هستند در حالیکه اینطوری نیست! 

خبرنگار رسمی ایسنا در شهرما تقریباً دوستم هست، ایشان هر چنر در شهر نسبتاً شهیر هستند، اما از وضع مالی آنچنانی برخوردار نیست!

قعلا تا بعد...

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 24 مرداد 1391  5:46 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 salmanjavan
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

من فقط یک چیز رو می دونم که خبر نگارها همیشه روی مخ مسئولین هستند

بیشتر مواقع زبان مردم

چهارشنبه 25 مرداد 1391  4:58 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

رهبر انقلاب خود از علاقمندان شديد كتاب هستند و اين بازديد هرسال از نمایشگاه بین المللی کتاب نشان از اين مهم دارد. اما هديه چفيه رهبر انقلاب از نكاتي است كه در برخورد هر فردي به ايشان مطرح مي‌شود، كوچك و بزرگ هم ندارد؛ امروز 21 ارديبهشت90 كه ايشان از نمايشگاه بازديد مي‌كردند خبرنگاري در جوار ايشان ايستاد و تقاضاي هديه كرد؛ گويا جمعيت اطراف اجازه نزديك شدن را به او نمي‌دادند اما به هر ترتيبي بود خود را به رهبر انقلاب رساند و تقاضاي چفيه كرد كه اين درخواست به سرعت پاسخ گفته شد و رهبري چفيه خود را به اين خبرنگار هديه كرد. خبرنگار سر از پا نمي‌شناخت، گويي اين همان هديه‌اي است كه مدتها انتظارش را مي‌كشيد، برگه‌هاي خبر را فراموش كرده و از ذوق دريافت هديه در پوست خود نمي‌گنجيد به هر كه مي‌رسيد اين هديه را نشان مي‌داد تا ديگران هم عطر رهبر را از چفيه استشمام كنند. شايد ماندگارترين خاطره از نمايشگاه بيست و چهارم كتاب تهران همين دريافت چفيه از مقام معظم رهبري براي اين خبرنگار باشد و تا ابد در تارك خاطراتش مانا و ثبت شود.

چهارشنبه 25 مرداد 1391  5:09 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 salmanjavan
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و تشکر.

نه به تبریک گفتنتون نه به برملا کردن اشتباهاتشون. ایرادی ندارد اما نکته آن اینست که این ابراز ایرادات همزمان با تبریک روز خبرنگار است!! البته اینکه افراد برای کسب مادیات دست بر وجدانیات می گذارند، امر غیر قابل درکی نیست!!

موفق باشید.

سلام

تبریک که جای خود داشت ولی چند روزی از روز خبرنگار گذشته بود ، یک تلنگر هم بد نبود!!

چهارشنبه 25 مرداد 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

خبرنگار باید فرد امانت دار در خبر رسانی باشد وبا ذکاوت خاص خبرهای تلخ وشیرینرا به گوش برساند ودر این مسیر گزافه گو نباشد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

جمعه 27 مرداد 1391  6:01 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 salmanjavan
دسترسی سریع به انجمن ها