0

صهیونیسم و شیطانیسم

 
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 483
محل سکونت : اصفهان

صهیونیسم و شیطانیسم

صهیونیسم و شیطانیسم
متون دینی یهود عمده‌ترین عامل ایجاد این نحله‌ی فاسد فلسفی و فرهنگی ( بخوانید ضد فرهنگی) بوده است.
. متون: از متون یهودی و نقش آنها در شكل گیری شیطان پرستی، چند نكته ذیل، قابل توجه است:
1. 1. بر اساس آموزه‌های یهودی و عبرانی، شیطان نه یك موجود بد؛ بلكه یك فرشته‌ی خادم! برای آزمایش انسان‌ها است.
1. 2. در مكاشفات نیز، به عدد 666 عدد مقدس شیطان پرستان، اشاراتی شده است.
1. 3. خواه و ناخواه، متون یهودی ماخذ و منبع مهمی برای مسیحیان نیز قلمداد می‌شوند و نحوه‌ی اعتقاد یهودیت به شیطان، تاثیرات فراوانی را بر مسیحیت داشته است.
2. «كابالا» یا «قبالا» یا همان تصوف یهودی آیینی است كه به نوع خاصی از ریاضت‌های شیطانی یهودیت دلالت دارد. كابالا، بخش رمزآلود و بسیار سری دین یهودی، طی 500 سال اخیر محسوب شده و عمده تحولات جهان از سوی كابالیست‌ها دنبال می‌شود. («Kabbalistic»های مسیحی، كسانی بودند كه تلاش می‌كردند تا از عرفان و تصوف یهودی، استفاده كنند تا بدین وسیله الوهیت مسیح (علیْه السلام) را اثبات كنند.
آنان شیفته‌ی پنتاگرام شده بودند. پنتاگرام برای آنها، نمادی از مسیح و اشاره‌ای به روح مقدس در جسم بود.
شاهكار محبوب «Gematric» اضافه كردن حرف عبری «Shin» به كلمه‌ی چهار حرفی «YHVH» بود.
حرف «Shin» در زبان عبری نشان دهنده‌ی آتش و روح مقدس به معنی خداست.
(«YHVH»، به رایج‌ترین صورت «Jehovah» یا همان «YHSHVH» (عیسی) است.
او بدین وسیله بین ستاره‌ی پنج راس، عید پنجگانه، عیسی مسیح و خدا رابطه برقرار كرد. چندین رابطه بین پنتاگرام و مسیحیت وجود دارد. پیش از به صلیب كشیده شدن مسیح (علیْه السلام)، پنتاگرام، یك نشان رجحان یافته برای آرایش كردن و زینت دادن جواهرها و طلسم‌های مسیحیان اولیه بود.
این علامت كه به راحتی و در یك حركت پیوسته‌ی قلم كشیده می‌شد، با پنج زخم مسیح (علیْه السلام) آمیخته شده بود.
پنتاگرام همچنین برای یك فرقه‌ی نهانی عرفانی مسیحی نمادی از «Isis» الهه‌ی حاصل خیزی و «Venus» اصلی‌ترین رب النوع مونث بود.
فرقه‌ای كه به صورت پنهان در نقاط مختلف، در سراسر تاریخ مسیحیت وجود داشت. «كریستف كلمب» و همكارانش همگی كابالیست بودند! و از فنون جادوگری كابالایی و منجمان آن در راه پیدا كردن قاره آمریكا، بهره برداری كردند.
كابالا عمیقا بر برخی باورهای خرافی همچون جادوگری استوار است و رسما برای آن تقدس قایل است و این عمده‌ترین نقطه اشتراك شیطان پرستی در گذشته و حال با شیطان پرستی است.
هم اكنون اصطلاح كابالا، وصف كننده تمرین آیین و دانش محرمانه یهود است.
مهم‌ترین منابع و كتب كابالایستی كه به عنوان ستون فقرات و پایه‌ی اصلی آیین كابالا در آمده‌اند، شامل مجموعه كتب عبری «بهیر» (به معنای كتاب روشنایی) و «هیچالوت» (به معنای كاخ ها) می‌شوند كه به قرن اول میلادی باز می‌گردند. نهایتا در قرن سیزدهم میلادی كتاب «زوهر» نوشته شد كه تفكر و شكل كنونی «آیین كابالا» را تشكیل داد.
«عبدالله شهبازی» نویسنده‌ی مجموعه كتاب‌های زرسالاران یهودی و پارسی و متخصص تاریخ، در پایگاه خود درباره‌ی فرقه‌ی كابالا مقاله‌ی جامعی دارد و دیدگاه‌های وی با آنچه در دانشنامه‌ی «ویكی پدیا» آمده است، متفاوت است.
وی در قسمت نخست مقاله‌ی خود درباره‌ی تعریف كابالا می‌نویسد:
«كابالا نامیست كه بر تصوف یهودی اطلاق می‌شود و تلفظ اروپایی «كباله» عبریست به معنی «قدیمی» و «كهن». این واژه به شكل «قباله» برای ما آشناست.
پیروان آیین كابالا یا كابالیست‌ها این مكتب را «دانش سری و پنهان» خاخام‌های یهودی می‌خوانند و برای آن پیشینه‌ای كهن قایل‌اند. برای نمونه، مادام «بلاواتسكی» رهبر فرقه «تیوسوفی» مدعیست كه كابالا (قباله) در اصل كتابیست رمزگونه كه از سوی خداوند به پیامبران، آدم و نوح و ابراهیم و موسی نازل شد! و حاوی دانش پنهان قوم بنی اسراییل بود.
به ادعای بلاواتسكی، نه تنها پیامبران، بلكه تمامی شخصیت‌های مهم فرهنگی و سیاسی و حتی نظامی تاریخ چون افلاطون و ارسطو و اسكندر و غیره، دانش خود را از این كتاب گرفته اند! مادام بلاواتسكی برخی از متفكرین غربی، چون اسپینوزا و بیكن و نیوتون را از پیروان آیین كابالا می‌داند. شهبازی در رد این ادعا می‌گوید:
( برای تصوف یهودی، به عنوان «یك مكتب مستقل فكری» پیشینه‌ی جدی نمی‌تواند یافت). شهبازی، دیرینه‌ی مكتب كابالا را به اوایل سده‌ی سیزدهم میلادی محدود كرده و ماقبل آن را گرته برداری یهودیان از مكتب «فیلو» اسكندرانی در فرهنگ «هلنی» و فلسفه یونانی می‌داند. وی در قمست دوم مقاله‌ی خود می‌نویسد:
«سرآغاز طریقت كابالا به اوایل سده‌ی سیزدهم میلادی و به اسحاق كور (1160 - 1235 م) می‌رسد. او در بندر «ناربون» (جنوب فرانسه)
می‌زیست و برخی نظرات عرفانی بیان می‌داشت.» وی در جایی از قسمت اول مقاله‌ی خود درباره‌ی گذشته‌ی تصوف یهود، پیش از ظهور كابالا، می‌نویسد:
«مشاركت یهودیان در نحله‌های فكری رازآمیز و عرفانی به فیلواسكندرانی در اوایل سده‌ی اول میلادی می‌رسد.» مكتب كابالا نیز به دو بخش «حكمت نظری» و «حكمت علمی» تقسیم می‌شود. در تصوف كابالا بحث‌های مفصلی درباره‌ی خداوند و خلقت وجود دارد.» این استاد تاریخ در انتهای بحث خود می‌افزاید:
«آنچه از زاویه‌ی تحلیل سیاسی حایز اهمیت است، «شیطان شناسی» و «پیام مسیحایی» این مكتب است و دقیقا این مفاهیم است كه كابالا را به عنوان یك ایدیولوژی سیاسی معنادار می‌كند.»
مناسك جنسی در فرقه كابالا:
مساله‌ی دیگری كه در فرقه‌ی كابالا حایز اهمیت است مناسك «جنسی» این فرقه است كه از نیمه‌ی سده‌ی هجدهم و بر اساس آموزه‌های فردی به نام «یعقوب بن یهودا لیب»، كه با نام «یاكوب فرانك» (1719 - 1726) شهرت دارد، ظهور كرد. یاكوب فرانك شاخه «فرانكسیت» فرقه‌ی كابالا را بر بنیاد میراث شاخه‌های متعلق به «شابتای زوی» و «ناتان غزه ای» بنا نهاد. وی كه به یك خانواده‌ی ثروتمند تاجر و پیمانكار یهودی ساكن اوكراین تعلق داشت و همسرش نیز از یك خانواده‌ی ثروتمند تاجر بود، در جوانی به طریقت كابالا جذب شد، كتاب «ظهر» (Zohare) (كتابی كه موسی بنشم تاولیونی د رسال‌های 1280 - 1286 میلادی نوشت و با تدوین این كتاب، تصوف رازآمیز كابالا به صورت یك نظام فكری و عملی سازمان یافته و منسجم درآمد و شكل نهایی یافت) را خواند و به عضویت شاخه شابتای زوی درآمد. در دسامبر 1755 فرانك از سوی سران فتنه «دونمه» برای تصدی ریاست این فرقه در لهستان به همراه دو خاخام راهی زادگاه خود شد.
فرانك در راس فرقه شابتای در «پودولیا» قرار گرفت ولی كمی بعد، در ژانویه 1756 كارش به رسوایی كشید. زمانی كه فرانك و پیروانش در یك خانه در بسته مشغول اجرای مناسك جنسی مرسوم در فرقه‌ی شابتای بودند، به علت بازشدن تصادفی پنجره‌ها، مردم مطلع شدند و … یكی از مواردی كه توانسته از كابالا به شیطان پرستی راه یابد، نماد «پنتاگرام» یا ستاره‌ی پنج پر است.
این نماد به مثابه ابزاری برای جادوگران كابالیست مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
همچنین شنیدنی است كه بخش عمده‌ای از بازیگران و خوانندگان فحشاء محور جهان، همچون «مدونا» كابالیست می‌باشند. «مدونا» سال 2005 رسما عضویتش را در گروه‌های كابالا اعلام كرد و نام یهودی «استر» را بر خود نهاد. نقطه‌ی دیگر اشتراك كابالا با شیطان پرستی، دیدگاه جنسی این دو می‌باشد كه در هر نحله‌ی فاسد، لذت جنسی در اولویت قرار دارد. بنیان گذاران كابالا همان افرادی هستند كه سپس نهضتی!! را با عنوان «پرستش زنان» تشكیل دادند كه می‌توان به صراحت آن را یك جریان شهوت محور خطاب كرد. برخی از كارشناسان بر این باورند كه كابالیست‌ها ذایقه‌ی جنسی مردان و زنان را در سراسر عالم دست خوش تغییر و تحول به سمت توحش قرار داده‌اند، مانند تغییر جنسیت «مایكل جكسون» و … یادآوری این نكته ضروریست كه یهودیان و صهیونیست‌ها به شدت از سخن راندن در باب كابالا پرهیز دارند و امروزه تنها یك كتاب فارسی در این خصوص قابل دسترسی بوده است!

سه شنبه 17 مرداد 1391  2:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها