0

یوگا؛ پرستش شیطان

 
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 483
محل سکونت : اصفهان

یوگا؛ پرستش شیطان

خبرنامه دانشجویان ایران: مقاله‌ی حاضر در تلاش است تا به صورت بسیار كوتاه و مختصر، برخی از شواهد ارتباط یوگا با فراماسونری جهانی را یادآوری نماید و بر نقش تشكیلات شیطانی فراماسونری در اشاعه‌ی ورزش‌های تیوسوفیكال همچون یوگا در سراسر دنیا تاكید ورزد. به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، با كمال تاسف باید گفت كه این ورزش به ظاهر عرفانی منحوس و نامناسب، در سالهای اخیر، به شدت در ایران طرفدار پیدا كرده و كتاب‌های زیادی اندر فواید و مناقب یوگا نگاشته شده است؛ آن هم در حالی كه كتب مذهبی و اسلامی ما در كشورمان كمیاب و نایاب می‌باشند! اما یوگا چیست؟
اگر این سوال از طرفداران «یوگا» پرسیده شود، آنها خواهند گفت كه عظمت «یوگا» در قالب الفاظ نمی‌گنجد!! البته اگر این تعارفات و بزرگنمایی‌ها را كنار بگذاریم، باید بگوییم كه مطابق ادعاهای طرفداران «یوگا»، «یوگا» مجموعه‌ای از مراقبه ها، تمرین‌ها و ورزشهای «جسمی» و «ذهنی» است كه به منظور تعالی جسم و روح به كارگرفته می‌شود. (3) این تعلیمات شامل هفت عنصر
«آسانا: Asana» (نرمش‌های كششی)،
«باندها: Bandha» (قفل‌های روان عضلانی انرژی)،
«چاكرا: Chakra» (مراكز روانی - انرژی زای جسم پنهان)،
«مانترا: Mantra» (صوت یا ارتعاشات انرژی)،
«مودرا: Mudra» (وضعیت‌های انرژی زا)،
«نادی: Nadi» (مجاری و كانال‌های انرژی)،
«پرانا: Prana» (انرژی حیاتی)
می‌باشد كه این تعلیمات، ریشه در مكاتب الحادی قرون باستان مشرق زمین دارد. (4) آنچه كه امروزه از یوگا در بین جوامع مختلف و به خصوص كشورهای مغرب زمین، مورد تاكید قرار گرفته است، بیشتر در حیطه‌ی «آسانا: نرمشهای كششی»، «مودرا: وضعیتهای انرژی زا»، «چاكرا: مراكز روانی - انرژی زای جسم پنهان» و «مانترا: صوت یا ارتعاشات انرژی» می‌باشد و این اجزای یوگا، بیش از سایر اجزای آن مورد توجه كشورهای مختلف دنیا قرار گرفته و در سطح وسیعی پیرامون آنها تبلیغ گردیده است (5) البته به موازات اجزای مذكور، به واسطه‌ی برقراری كلاس‌های یوگا، سایر اجزای یوگا نیز به مشتاقان فراگیری این ورزش تیوسوفیكال، آموزش داده می‌شود و حتی فلسفه‌ی یوگا و عرفان‌های هندی و بودایی نیز به فراگیران ارایه می‌گردد.
امروزه یوگا شهرتی جهانی یافته و در سراسر جهان، طرفداران؛ بی‌شماری یافته است.
متاسفانه كشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست و در طی سال‌های اخیر، شاهد رشد فزاینده‌ی كلاس‌های آموزش یوگا در سراسر كشور بوده ایم؛ به نحوی كه با حسابی سرانگشتی می‌توان حدس زد كه حداقل چند صد هزار نفر در سراسر كشورمان، به فراگیری و سپس استفاده از تعالیم یوگا، مبادرت ورزیده‌اند.
در طی این كلاسها، ضمن تعلیم حركات ورزشی یوگا (آسانا)، سایر تعالیم مرتبط با یوگا ازجمله عرفان‌های غیرالهی هندو و بودایی نیز به فراگیران آموزش داده می‌شود تا آنها بتوانند با تمسك به عرفانهای نامبرده، روح و جسم خود را اعتلا بخشند! (6) رواج بسیار تعالیم «یوگا» در ایران و سایر نقاط جهان.
در این مقاله بنا نداریم تا پیرامون فلسفه‌ی عرفان‌های غیر الهی و مادی همچون عرفان‌های بودایی و هندی و نیز ورزش‌های تیوسوفیكالی همچون «یوگا» قلم فرسایی كنیم و از این طریق عرفان‌های غیرالهی مذكور را زیر سوال بریم؛ چرا كه تاكنون در این رابطه مطالب بسیاری بیان شده و محققان متعددی در این باره سخن گفته‌اند.
در مقاله‌ی حاضر، تلاش داریم تابه كمك اسناد و مدارك، ارتباط «یوگا» را با «شیطان پرستی» بیان كنیم و از دسایس «دجال احتمالی آخرالزمان» یعنی «فراماسونری جهانی» در اشاعه و ترویج بین المللی این «تعالیم منحوس و شیطانی» به ظاهر عرفانی، پرده برداریم. اما «یوگا» چه ارتباطی با پرستش «شیطان» دارد؟
مطابق گفته‌ی طرفداران «یوگا»، «شیوا: Shiva» الهه و خدای «یوگا» می‌باشد (7) و به همین دلیل، الهه هندو «شیوا: Shiva» عمدتا در حین انجام «مدیتیشن یوگایی» به تصویر كشیده می‌شود:
(8) «شیوا: Shiva» الهه و خداوند تعالیم «یوگا: Yoga» می‌باشد.
جالب این كه تعداد زیادی از منابع مكتوب «یوگا»، فلسفه‌ی «تعالیم یوگا» را «پرستش شیوا» عنوان كرده‌اند:
(9) «یوگا» همان «پرستش شیوا» خدای هندویان باستان است.
همان گونه كه ذكر شد، متاسفانه «یوگا» آیین پرستش «شیوا» خداوند الحادی هندویان باستان است كه در قالب اوراد، اذكار، وضعیت‌های خاص بدنی، نرمش‌ها و سماع‌های مخصوص و … سازمان دهی شده است (10) اما موضوع موقعی نگران كننده می‌گردد كه بدانیم «شیوا» همان تمثال «شیطان» در آیین هندو است! نگاهی به كتاب مرجع شیطان پرستان یعنی «انجیل شیطانی: The Satanic Bible» می‌تواند كمك زیادی به بررسی این ادعا نماید. دراینكتاب، «Anton Szandor Lavey» نویسنده‌ی كتاب و رهبر سابق شیطان پرستان جهان، در مبحث «نامهای شیطانی ( دوزخی): The Infernal Names»، نام «شیوا: Shiva» الهه‌ی هندویان و «كالی: Kali» دختر «شیوا» و یكی دیگر از الهه‌های هندویان را در كنار نام‌های دیگری همچون «شیطان»، «لیلیث»، «ایشتار»، «ست» و سایر نام‌های شیطانی ذكر نموده است (11):
نام «شیوا» و دخترش «كالی» دو الهه‌ی هندی در بین نام‌های شیطانی كتاب «انجیل شیطانی: Bible The Satanic». بله عزیزان! درست حدس زده اید! آنچه كه با نام «یوگا» و به عنوان ورزشی فرح بخش و روحانی مورد تبلیغ و ترویج قرار می‌گیرد، چیزی نیست جز اوراد، اذكار، حالات و نرمش‌ها و سماعهایی كه به منظور پرستش خدای شیطانی هندویان باستان یعنی «شیوا» صورت می‌گیرد و فراگیران «یوگا» در طی كلاسهای خود می‌آموزند كه با اوراد و اذكار و حالات بدنی خاص خود، انرژی حیاتی! را از الهه‌ی شیطانی «شیوا» طلب نمایند! (12)
البته عمده‌ی فراگیران یوگا از مسایل پشت پرده‌ی این ورزش تیوسوفیكال خبر ندارند و كلاهی بزرگ بر سرشان گذاشته شده است و نمی‌دانند كه آنچه آنها به منظور طلب آرامش روحی انجام می‌دهند، چیزی جز پرستش شیطان ( آن هم با طعم هندی اش!) نیست! البته موضوع تنها به همین جا ختم نمی‌گردد. بلكه شواهد متقنی وجود دارند كه نشان می‌دهند، عمده‌ی رهبران یوگا، در معابد الهه‌های شیطانی رشد یافته‌اند و یا بدون هیچ شبهه‌ای عضو تشكیلات شیطانی «فراماسونری جهانی» بوده‌اند.
در این بخش از مقاله، به سه تن از این رهبران مشهور اشاره می‌نماییم:
راما كریشنا (Ramakrishna) «راما كریشنا» یكی از معروف‌ترین چهره‌های آیین هندوی نوین و یكی از تاثیرگذارترین و مشهورترین رهبران «یوگا» در عصر جدید می‌باشد (13) وی چهره‌ای شناخته شده در آیین هندوست و علاوه بر اشتغال به «یوگا»، شاگردان برجسته‌ای همچون «نارندراناثدوتتا» یا «سوامیویواكاناندا» تربیت نمود كه تعالیم «یوگا» را به خارج از هند انتشار داد و به آن چهره‌ای جهانی بخشید. (14) «راما كریشنا» در زمره‌ی رهبران بسیار محبوب «یوگا» به شمار می‌رود و از محبوبیت بسیاری در هند برخوردار بوده است.
وی در سال 1836 میلادی در ناحیه‌ی بنگال غربی هندوستان به دنیا آمد و در سال 1886 میلادی در این كشور در گذشت و در 50 سال عمر خود، به احیای آیین هندو و ترویج یوگا همت گماشت. (15) (16) زندگی 50 ساله‌ی «راماكریشنا» پرفراز و نشیب بوده و وقایع متعددی در زندگی وی رخداده است، اما به منظور پرهیز از اطاله‌ی كلام از پرداختن به این جزییات كم اهمیت خود داری می‌نماییم. به هر حال آنچه كه به این مقاله مربوط می‌شود، این مساله است كه «راماكریشنا» تاثیرات مهمی در احیای آیین هندو و ترویج اجزای آن همچون یوگا داشته است و از سوی دیگر نیز با تربیت شاگردان برجسته‌ای همچون «سوامیویواكاناندا» موجب انتشار جهانی «یوگا» در قرون اخیر گردیده است (17):
تصاویری از «راما كریشنا» یكی از رهبران معروف «آیین هندو» و «تعالیم یوگا» در قرون اخیر. (ذكر این توضیح ضروری به نظر می‌رسد كه مولف مقاله، علامت «دست شاخدار» را در دست «راما كریشنا» در تصویر وسط دیده است؛ اما در مورد معنای این علامت و هدف «راما كریشنا» از نمایش آن نمی‌توان اظهار نظر كرد. )
راما كریشنا» یكی از رهبران معروف «آیین هندو» و «تعالیم یوگا» در قرون اخیر.
اما موضوع زمانی جالب می‌شود كه بدانیم «راماكریشنا» در معبد الهه‌ی هندو «كالی» پرورش یافته و بسیار به «كالی» ارادت داشته است؛ تا جایی كه برخی از محققان، وی را «فرزند كالی» نامیده‌اند:
(18) علاقه و اعتقاد فراوان «راما كریشنا» به الهه‌ی هندو «كالی».
«فرزند كالی: Kali’s Child»؛ لقبی كه برخی محققان به «راما كریشنا» داده‌اند.
این لقب به واسطه‌ی علاقه‌ی فراوان «راماكریشنا» به «كالی» به وی اطلاق شده است.
خوانندگان محترم، احتمالا نام «كالی» برایشان آشنا است؛ بله عزیزان! «كالی» كه در برخی افسانه‌های هندو به عنوان «دختر شیوا» و در برخی دیگر به عنوان «همسر شیوا» آمده است، تجسم دیگری از «شیطان» در آیین هندو می‌باشد! (19) جالب این كه «Anton Szandor Lavey» نویسنده‌ی كتاب «The Satanic Bible: انجیل شیطانی» و رهبر سابق شیطان پرستان جهان، در مبحث «نامهای شیطانی ( دوزخی): The Infernal Names» كتاب خود، نام «شیوا: Shiva» الهه‌ی هندویان و «كالی: Kali» دختر «شیوا» و یكی دیگر از الهه‌های هندویان را در كنار نام‌های دیگری همچون «شیطان»، «لیلیث»، «ایشتار»، «ست» و سایر نام‌های شیطانی ذكر نموده است (20):
نام «شیوا» و دخترش «كالی» دو الهه‌ی هندی در بین نام‌های شیطانی كتاب «انجیل شیطانی: Bible The Satanic».
«كالی» الهه‌ی شیطانی هندویان و تجسم «شیطان» در آیین هندو. با توجه به مطالب فوق در می‌یابیم كه «راما كریشنا» رهبر محبوب بسیاری طرفداران «یوگا» كه به ریاضت و زهد مشهور بوده است، به پرستش تجسم «شیطان» در آیین هندو یعنی الهه «كالی» مشغول بوده و خود را «فرزند كالی» یا به تعبیر بهتر «فرزند شیطان» می‌نامید و به این لقب خود، افتخار می‌نمود! سوامی ویوكاناندا (نارندراناث دوتتا) «سوامی ویوكاناندا»، یكی از رهبران «جنبش استقلال طلبانه‌ی هند» بوده است (21) البته شهرت او تنها به این امر محدود نمی‌گردد. بلكه وی یكی از شخصیتهای مشهور و یكی از پیشگامان «ودانتا» و «یوگا» در قرون اخیر می‌باشد! (22) وی شاگرد «راماكریشنا» بوده (23) و كسی بود كه به «یوگا» شهرتی جهانی داد و این ورزش تیوسوفیكال و رازآمیز را به اروپا و آمریكا بر دو آن را به مردم این سرزمین‌ها معرفی نمود. (24) شاید به جرات بتوان گفت كه هیچ كس همانند «سوامی ویواكاناندا» در انتشار جهانی «یوگا» نقش نداشته است و اگر او نبود، «آیین یوگا» در معابد هندویان محبوس شده و نمی‌توانست به اروپا، آمریكا و سایر نقاط جهان راه یابد. به همین دلیل، وی حق بزرگی برگردن «یوگا» دارد و مقبولیت جهانی «یوگا» در قرن حاضر، مدیون سخنرانی‌ها، سفر‌ها و تلاش‌های ویست
(25)
«سوامی ویوكاناندا (نارندراناث دوتتا)»، یكی از پیشگامان «یوگا» در قرون اخیر و یكی از رهبران جنبش به اصطلاح استقلال طلبانه‌ی هند. اما جالب است كه بدانیم این شاگرد برجسته‌ی «راما كریشنا» یعنی «سوامی ویوكاناندا» یكی از رهبران انقلاب هند و از پیشگامان «یوگا» در قرون جدید، یك فراماسون معروف بوده و شكی در مورد عضویت وی در لژهای ماسونی وجود ندارد! (26) در مورد عضویت «سوامی ویوكاناندا» در گروه شیطانی فراماسونری، هیچ شك و شبهه‌ای وجود ندارد و منابع متعددی به عضویت وی در این گروه الحادی اشاره كرده‌اند:
(27)
شواهد عضویت «سوامی ویوكاناندا (نارندراناث دوتتا)» یكی از پیشگامان «یوگا» و چهره‌ی به اصطلاح انقلابی «جنبش استقلال طلبانه‌ی هند» در تشكیلات شیطانی فراماسونری.
نكته‌ی مهمی كه از لا به لای اطلاعات فوق استخراج می‌گردد این مطلب مهم است كه عرفان‌های نوپدید و ورزشهای تیوسوفیكالی همچون «یوگا» كه شهرت بین المللی یافته‌اند و از سوی دستگاه‌های شیطانی ماسونی نیز تبلیغ می‌گردند، ارتباط بسیار مهم و جدی با فراماسونری جهانی دارند و رهبران این جنبش‌ها نیز عمدتا در تشكیلات شیطانی فراماسونری عضویت دارند.
بهاگوان شری راجنیش (اوشو)
«بهاگوان شری راجنیش (اوشو)» یكی از چهره‌های معروف و مشهور عرفان‌های نوپدید هندی بوده است و طرفداران بسیاری در سراسر جهان برای خود رقم زده است (28) وی در طی 59 سال عمر خود، در مناطق مختلفی تردد نمود و در كشور هند و در سایر نقاط جهان، طرفداران بی‌شماری برای خود رقم زد. طرفداران «اوشو» وی را به عنوان یك عارف و فیلسوف آزاده می‌شناسند كه برای پیروانش آزادی به ارمغان آورده و آنها را از قید اسارت نجات داده است.
«اوشو» یكی از چهره‌های معروف عرفان‌های نوپدید. نكته‌ی مهم دیگری كه باید به آن اشاره گردد، اینست كه «اوشو» نیز تبحر فراوانی در «یوگا» داشته و حتی كتابی با عنوان «Secrets of Yoga: رازهای یوگا» تالیف نموده است (29) و به همین دلیل در زمره‌ی سردمداران تعالیم «یوگا» قرار می‌گیرد:
(30)
كتاب «رازهای یوگا» اثر «اوشو». اما این چهره‌ی مشهور و محبوب «یوگا» و این رهبر به اصطلاح عرفانی هند، در لابلای تعالیم شیطانی خود، انسان را به لاقیدی، بی‌بند و باری و فساد دعوت می‌كرده است؛ به نحوی كه تاكید وی بر آزادی‌ها و لاقیدی‌های جنسی به حدی بوده كه به وی لقب «كاهن و پیشوای جنسی» داده شده است:
(31)
اطلاق لقب «كاهن و پیشوای جنسی» به «اوشو»، فیلسوف و به اصطلاح عارف هندی و یكی از چهره‌های برجسته‌ی «یوگا».
البته پیروان «اوشو» تنهابه كتاب‌ها و تعلیمات وی بسنده نكردند و به تاسیس مكانهایی با عنوان «اوشوپارك» اقدام نمودند كه در این پاركها، پسران و دختران پیرو «اوشو»، بدون هیچ گونه نظارت و قید و بندی به معاشرت با یكدیگر و پیروی از تعالیم منحرف ممزوج با مناسك جنسی «اوشو» می‌پردازند! (32) بدین ترتیب همانگونه كه ملاحظه فرمودید، تعدادی از چهره‌های مشهور و محبوب «یوگا» همچون «اوشو» افرادی فاسد و مفسد بودند كه به ترویج لاقیدی و روابط نامشروع جنسی می‌پرداختند. با توجه به مطالبی كه ذكر گردید، در می‌یابیم كه نه تنها تعالیم «یوگا»، تعالیمی شیطانی است و افراد عمل كننده به آن، خواسته یا ناخواسته به پرستش تجسم شیطان در آیین هندو (یعنی شیوا) می‌پردازند، بلكه رهبران و چهره‌های مشهور این تعالیم، یا شیطان پرست بودند ( همانند راما كریشنای پیرو كالی)، یا فراماسون بودند ( همانند سوامی ویواكاناندا) و یا افرادی مفسد و فاسد بودند ( همانند اوشو). علیرغم تمامی این مسایل، متاسفانه در دهه‌های اخیر، دامنه‌ی طرفداران «یوگا» گسترش یافته و این تعالیم در سراسر جهان و از جمله در ایران، طرفداران زیادی پیدا كرده است.
متاسفانه به دلیل بی‌توجهی مسوولان فرهنگی و دسایس دشمن، «تعالیم یوگا» در ایران منتشر شده است و توجه افراد فراوانی را به خود جلب نموده است.
این امر تنها به برگزاری كلاسهای «یوگا» محدود نمانده است و تا جایی پیش رفته است كه حتی یك مجله با عنوان «دانش یوگا» به صورت ماهانه در كشور منتشر می‌گردد. (33) اما تاسف بیشتر اینكه مجله‌ی مذكور، تنها به تعلیم حركات ورزشی، وضعیت‌های بدنی و اوراد مربوط به «یوگا» نمی‌پردازد، بلكه به «اساطیر یوگا» همچون «شیوا» كه همان «تجسم شیطان در آیین هندو» است، نیز به صورت مبسوط اشاره می‌نماید و تعالیم افراد فاسد و منحرفی همچون «اوشو» به عنوان تعالیمی عرفانی، به خورد خوانندگان داده می‌شود. (34) برای مثال، برخی ازتیترهای مقالات مجله‌ی مذكور عبارتند از:
«رقص شیوا تجلی عرفان!»، «سیری در زندگی راما كریشنا!»، «تنفس و آگاهی اوشو درباره‌ی یوگا!» و «درس‌هایی از اوشو!». (35) البته از نحوه‌ی بیان مقالات مجله‌ی مذكور، چنین بر می‌آید كه گردانندگان مجله‌ی مذكور احتمالا از دسایس موجود در انتشار جهانی «یوگا» و فساد و انحراف بزرگان «یوگا» خبری ندارند، اما به هر حال نفس این مساله اشكال دارد.
ناگفته نماند كه سیل تبلیغات پیرامون «یوگا» تنها محدود به مثال فوق نمی‌شود، بلكه امروزه پیشخوان‌های كتاب فروشی‌ها پر است از كتاب‌هایی كه به تعریف و تمجید از «یوگا» و عرفان‌های شرك آلود هندی و شرق دور می‌پردازند و اساطیر هندو و بودایی را با آب و تاب به خوانندگان معرفی می‌نمایند؛ این امر در حالیست كه در ام القرای جهان اسلام، در معروفترین كتاب فروشی‌ها و بازارهای كتاب ایران اعم از كتاب فروشی‌های میدان انقلاب اسلامی تهران، نمایشگاه بین المللی كتاب تهران و …، مباحث مهمی همچون مهدویت و معارف اسلامی مورد كم توجهی قرار می‌گیرند!
متاسفانه كار تا آنجا پیشرفته است كه حتی در روزنامه‌های كثیرالانتشار كشور نیز كتابهای نگاشته شده پیرامون «یوگا» مورد تبلیغ قرار می‌گیرند و در تاسف‌بارترین این موارد، كتاب «تسخیر طبیعت درون» نوشته شده توسط «سوامی ویواكاناندا»ی فراماسون نیز مورد تمجید قرار می‌گیرد:
(36)
تعریف و تمجید از كتاب «تسخیر طبیعت درون» پیرامون «یوگا» نوشته شده توسط «سوامیویواكاناندا» نویسنده‌ی فراماسون هندی به وسیله‌ی یكی از روزنامه‌های كثیرالانتشار كشور. (متاسفانه نویسنده‌ی مطلب فوق، حتی به خود زحمت نداده است تا اندكی پیرامون «سوامیویواكاناندا» تحقیق كند تا بداند «ویواكاناندا» جنسیت مرد دارد، نه زن! در واقع نویسنده‌ی مطلب فوق، با مشاهده‌ی ظاهر نام «سوامی ویواكاناندا»، فریب خورده و تصور نموده است كه وی یك خانم است!) با توجه به مطالبی كه در این مقاله ذكر شد، در می‌یابیم كه ترویج و انتشار «یوگا»، عرفان‌های هندی، شرقی و … در طی سال‌های اخیر در ایران و جهان، حاصل توطیه‌ای ظریف و حساب شده از سوی تشكیلات شیطانی فراماسونری جهانی و اصحاب شیطان است تا به واسطه‌ی آنها بتوانند اوراد و اذكار شیطانی را در لباس عرفان، معنویت و اعتكاف، به خورد جوامع گوناگون دهند و بدین وسیله، از یك سو مانع گسترش معنویت الهی و اسلامی گردند و از سوی دیگر پرستش شیطان ( همان شیوا؛ خداوند هندی یوگا و تجسم شیطان در آیین هندو)
را در قالب تعالیمی همچون «یوگا» و … در بین مردم رواج دهند. متاسفانه تعداد زیادی از مردم در سراسر دنیا، از ماهیت شیطانی «یوگا» و سایر تعلیمات و عرفان‌های نوپدید با خبر نیستند و ناخواسته همان امیال شیطان و اصحاب شیطانی وی را دنبال می‌كنند.
البته نگارنده‌ی این مقاله، مخالف حركات ورزشی، نرمشی و كششی نیست، بلكه عقیده دارد كه در حالتی كه می‌توان همین نرمش‌ها و ورزش‌ها را بدون توسل به اوراد و اذكار شیطانی پرستش شیوا در آیین هندو انجام داد، چرا باید بر انجام این حركات با اوراد و وضعیت‌های خاص بدنی «یوگا» تاكید ورزید. حال آن كه می‌دانیم مشابه حركات ورزشی مذكور، در ورزش‌هایی همچون ژیمناستیك وجود دارند.
متاسفانه در عصر حاضر كه دوره‌ی آخرالزمان می‌باشد، گروه‌های منحرف متعددی در جهان فعالیت می‌كنند تا به واسطه‌ی ترفندهایی همچون «یوگا» و «عرفان‌های نوپدید، شرقی و غربی» به تدریج انسان‌ها را از تعالیم الهی دور كنند و مردم را به سوی اطاعت و پرستش شیطان سوق دهند. در این برهه‌ی حساس تاریخ كه جهان لحظه به لحظه خود را برای استقبال از منجی الهی خود آماده می‌كند، باید بیش از پیش مراقب تحركات اصحاب شیطان و دجال احتمالی آخرالزمان (فراماسونری جهانی) بود تا مبادا در قالب‌های گوناگون اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و … این یاران شیطان بخواهند تیشه به ریشه‌ی ممالك اسلامی و به خصوص كشور زمینه ساز ظهور یعنی ایران اسلامی بزنند. این امر، توجه خاص مسوولین كشورمان و درایت مردم فهیم ایران و سایر مسلمانان جهان را می‌طلبد تا بتوانند در برابر این هجمه‌های وسیع و همه جانبه‌ی دشمن، مقاومت نمایند.

سه شنبه 17 مرداد 1391  1:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها