0

ويديچ: بازي با بارسلونا آزمون خوبي براي ماست

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

کاپيتان منچستريونايتد خوشحال است که به ميادين برگشته است .

نمانيا ويديچ، کاپيتان منچستريونايتد گفته خوشحال است که به ميادين برگشته است. او در بازي مقابل والرنگا در نروژ به ميدان رفت.

ويديچ در جريان اين تساوي بدون گل يک ساعت بازي کرد. او در شکست يونايتد مقابل بازل دچار پارگي رباط صليبي قدامي شده بود.

يونايتد بدون کاپيتان خود نتوانست به جامي دست يابد و با توجه به آسيب‌ديدگي بازيکناني مانند جاني ايونز و کريس اسمالينگ در تمرينات پيش‌فصل، بازگشت اين بازيکن 30 ساله باعث آسودگي خاطر سر الکس فرگوسن شد.

او پس از بازي به شبکه تلويزيوني منچستريونايتد گفت: «خيلي خوب هستم. هشت ماه بود بازي نکرده بودم و بايد به جاي‌گيري عادت مي‌کردم. از نظر آمادگي هم در حدي نبودم که دوست دارم در چند هفته بعد به آن برسم. اما راضي‌ام. زانوي من خوب بود، خودم خوب بودم و اميدوارم بازي بعدي بهتر هم شود. مصدوميت سختي بود اما اين بخشي از دوران فوتبال است. هر ورزشکاري در خطر مصدوميت است و اميدوارم اين آسيب به گذشته بپيوندد و روزهاي بهتري در انتظار باشد.»

او درباره بازي دوستانه با بارسلونا گفت: «بازي دشواري است اما روشن است که آزمون خوبي براي ماست. ما نياز به چنين ديدارهايي پيش از آغاز فصل داريم. ما بايد بدانيم که اين بازي‌ها دوستانه هستند و جام و امتيازي در پي ندارند. مثلا پارسال بارسلونا را در ديداري دوستانه برديم اما در فينال به آنها باختيم!»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 17 مرداد 1391  10:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها