0

مربيان ايران از يک ساعت آينده خود بي‌خبرند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

قلعه نويي :

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در ليگ ايران با توجه به شرايط موجود مربيان از يک ساعت آينده وضعيت کاري خود بي‌اطلاع هستند.

امير قلعه‌نوعي پيش از ظهر امروز در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مس کرمان از کادر فني خوب و با تجربه‌اي برخوردار است.

وي افزود: قاسم‌پور يکي از بهترين هافبک‌هاي وسط فوتبال ما در گذشته بوده است و من مدت يک سال در کنار اين مربي زندگي کرده‌ام و به خوبي از وي و تفکراتش شناخت دارم به نظر من نبايد در مورد اين مربي تصميم‌گيري سريعي انجام شود.

قلعه‌نوعي بيان داشت: دو تيم استقلال و مس کرمان هميشه بازي‌هاي خوبي را از خود به نمايش گذاشته‌اند و در اين مسابقه نيز ما به دنبال انجام يک بازي خوب هستيم.

وي تصريح کرد: يکي از برنامه‌هاي تاکتيکي ما در اين مسابقه قطع ارتباط خط هافبک و حمله مس کرمان است و در صورتي که بتوانيم اين کار را به خوبي انجام دهيم قطعا موفق مي‌شويم.

قلعه‌نوعي با بيان اينکه بر اساس مطالعه و طراحي نمودارهاي مختلف روند حرکتي تيمش را طراحي مي‌کند، گفت: نبايد تنها جلوي پاي خود را ببينيم.

وي ابراز داشت: ليگ 34 هفته است و ما بايد با ديد وسيع شرايط و جوانب را در نظر بگيريم، اما در ليگ ايران با توجه به شرايط موجود مربيان از يک ساعت آينده وضعيت کاري خود بي‌اطلاع هستند.

قلعه‌نوعي با اشاره به اينکه نيمي از موفقيت تيم‌ها به وضعيت آمادگي جسماني آن‌ها ارتباط دارد، گفت: ما پيش از فصل تمرينات پرفشاري را انجام داده‌ايم و در برابر ذوب آهن نيز بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشتيم.

وي عنوان کرد: تيم استقلال اکنون از سه بازي شش امتياز کسب کرده و اين عملکردي بدي نيست.

قلعه‌نوعي با قدرداني از مديران فوتبالي در استان کرمان گفت: فوتبال کرمان اشخاصي چون گنجعليخاني و نيک‌نفس را دارد که از فوتبال شناخت خوبي دارند.

وي در مورد مذاکراتش با مس قبل از شروع ليگ گفت: مسئولان شرکت مس با من مذاکراتي داشته‌اند، اما در شرايط کنوني ترجيح مي‌دهم در اين مورد حرفي نزنم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 17 مرداد 1391  9:42 AM
تشکرات از این پست
ahmad88
ahmad88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 582

پاسخ به:مربيان ايران از يک ساعت آينده خود بي‌خبرند

ولی میدونن فردا چقدر پول میگیرن؟

ahmet

پنج شنبه 19 مرداد 1391  6:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها