0

انواع خوراک ماکارونی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 ماکارونی با ماست و سیر

مواد لازم


▪ ماکارونی: ۴۰۰ گرم
▪ ماست و سیر: مقداری (یا ماست موسیر)
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
▪ صنوبر یا بادام خلال شده: مقداری (برای تزیین)
▪ گرد لیمو، سماق و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه


ماکارونی را آبکش می کنیم و در کف قابلمه روغن می ریزیم و ماکارونی را به اندازه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (به اندازه ای که کمی بخار ببیند) دم می کنیم. گوشت چرخ کرده را کمی سرخ می کنیم و سپس گرد لیمو، سماق و کمی نمک به آن می زنیم و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً کشیده شود. ماکارونی را در دیس می کشیم. 
سپس ماست و سیر (یا ماست موسیر) را روی آن می ریزیم و گوشت سرخ شده را روی آن می دهیم. در آخر برای تزئین از صنوبر یا بادام خلال شده استفاده می کنیم.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

پاستا با سس آلفردو و مرغ

مواد لازم


▪ پاستا ۵۰۰ گرم
▪ کره نیم پیمانه
▪ سینه مرغ ۳۰۰ گرم (پخته و تکه تکه شده)
▪ جعفری اندکی برای تزئین
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه


در یک ظرف آب ۵ پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده‌اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.
● سس آلفردو:
درست کردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداکثر زمان پخت آن ۱۰ دقیقه است.
● مواد لازم:
▪ کره یک چهارم پیمانه
▪ خامه یک پیمانه
▪ سیر یک حبه (خرد شده)
▪ پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
▪ جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)
● طرز تهیه:
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 لازانیا با قارچ

مواد لازم


▪ گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
▪ قارچ ۲۵۰ گرم
▪ فلفل درشت دلمه‌ای ۱ عدد
▪ رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
▪ سس سفید ۲ پیمانه
▪ پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
▪ پودر اورگانو ۱ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ پیاز سرخ‌کرده ۳ قاشق سوپ‌خوری
▪ ورقه لازانیا ۸ عدد


طرز تهیه


گوشت چرخ‌کرده را با نمک و فلفل و کمی روغن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. فلفل را اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. بعد فلفل سبز را خلال کنید و به آن اضافه کنید. حالا قارچ‌ها را تمیز کنید و سپس ورقه‌ورقه ببرید و با کمی نمک، ۲ قاشق آب لیمو و کمی روغن، تفتش دهید و به مواد فوق اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن همه‌ی مواد، فلفل و پودر اورگانو را هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ورقه‌های لازانیا را در آب جوش و نمک، نرم کنید و کف ظرف را چرب کنید. یک ردیف لازانیا ته ظرف بگذارید و روی آن قارچ و گوشت بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس نیمی از سس سفید، مقداری پنیر و گوجه‌فرنگی... این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. فر را روشن کنید و لازانیا را با حرارت ۳۵ درجه، به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 پاستا با سُس سبز

مواد لازم

▪ پاستا (از هر شکلی): ۶۰۰ گرم
▪ روغن زیتون: ۱۵۰ میلی گرم
▪ مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز): به میزان لازم
▪ مغز گردو: ۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ پنیر رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار): ۵۰ گرم

طرز تهیه


پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در محفظه ویژه دستگاه مخلوط کن ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. 
سپس مغز گردو، نمک، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید. پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت دهید، در بشقاب بریزید و با سس تزیین کنید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

ماکارونی سوسیس

مواد لازم


▪ پیاز؛ یک عدد متوسط
▪ سوسیس؛ ۲۵۰ گرم
▪ لوبیا چشم بلبلی؛ ۱۰۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی؛ به مقدار دلخواه 
▪ فلفل؛ به مقدار دلخواه
▪ جعفری خشک؛ یک قاشق مرباخوری
▪ پودر سیر؛ یک قاشق چایخوری

طرز تهیه


پیاز را سرخ می‌کنیم و سوسیس را رنده کرده با پیاز حرارت می‌دهیم.
در قابلمه‌ای دیگر لوبیا چشم بلبلی را می‌پزیم و لوبیای پخته شده را با رب گوجه فرنگی همراه با مقداری نمک، فلفل و جعفری و مقدار کمی پودر سیر به سوسیس اضافه می‌کنیم و کمی حرارت می‌دهیم.
از طرف دیگر ماکارونی را در آبی که مقداری زردچوبه و نمک به آن اضافه کرده‌ایم، می‌جوشانیم و پس از ۸دقیقه آبکش کرده با مواد بالا مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم دم بکشد. 
پس از آن ماکارونی سوسیس را توی دیس ریخته و کمی کره روی آن می‌ریزیم. غذا آماده سرو است.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

ماکارونی با قارچ و میگو
مواد لازم

 

برای ۶ نفر
▪ ماکارونی=یک بسته 
▪ گوجه فرنگی=یک کیلو 
▪ رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری 
▪ میگوی خشک(یا میگوی یخ زده نیم کیلو)=۲۵۰ گرم 
▪ کره=۱۰۰ گرم 
▪ شکر=یک قاشق سوپخوری سرخالی 
▪ پیاز سرخ شده=یک تا دو قاشق سوپخوری 
▪ سیر=یک تا دو بوته 
▪ جعفری خرد شده=یک یا دو قاشق سوپخوری 
▪ قارچ=۲۵۰ گرم 
▪ نمک و فلفل=بمقدار کم


طرز تهیه


ظرفی را آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید.میگوها را در آب جوش می اندازیم،کمی که نرم شد از روی آتش برمی داریم و در صافی می ریزیم.پوست میگو را حتی المقدور می گیریم.در صورتیکه میگو یخزده باشد می گذاریم یخ میگو باز شود بعد پوست می کنیم و در آبجوش یکی دو جوش می دهیم و ماکارونی را قبلا(طبق دستور)طبخ و آماده می کنیم.قارچ را خرد می کنیم و می شوییم و با ۵۰ گرم کره سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و رب گوجه فرنگی را با شکر داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگو و قارچ را داخل این سس می ریزیم و کمی بهم می زنیم.پوست گوجه فرنگی را می گیریم(برای گرفتن پوست گوجه فرنگی آنها را در آبجوش می اندازیم و بلافاصله پوست آنها را می گیریم)گوشت گوجه فرنگی را قطعه قطعه کوچک می کنیم و تخم آنها را می گیریم و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و کمی نمک و فلفل می زنیم،ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و ۵۰ گرم باقیمانده کره را روی ماکارونی قرار می دهیم و می گذاریم روی آتش تا کره آب شود،ماکارونی را با سایر مواد مخلوط می کنیم و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در دیس می کشیم.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 اسپاگتی‌ با سس‌ راتاتول‌

مواد لازم


▪ اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: ۵۰۰ گرم‌ 
▪برای‌ سس‌ راتاتول‌: 
▪ بادمجان‌ خرد شده‌: ۱ عدد 
▪ پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: ۱ عدد 
▪ سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌ 
▪ فلفل‌ سبز خرد شده‌: ۱ عدد 
▪ کدو سبز خرد شده‌: ۲ عدد 
▪ گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ کنده‌ و چرخ‌ شده‌:۵۰۰گرم‌ 
▪ سرکه‌ سفید: یک‌ دوم‌ فنجان‌ 
▪ ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ پودر آویشن‌ خشک‌: یک‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌ 
▪ فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌: به‌ میزان‌ دلخواه‌ 
▪ پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌


طرز تهیه‌


اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید. 
برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و... را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید. 
در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید. 
● ارزش‌ غذایی‌: 
▪ کالری‌: ۵۲۰ کیلوکالری‌ 
▪ چربی‌ کل‌: ۲۲ گرم‌ 
▪ کلسترول‌: ۲ میلی‌ گرم‌ 
▪ فیبر: ۲۵ گرم

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 اسپاگتی با سس بلونگ

مواد لازم


▪ اسپاگتی ۱ کیلو 
▪ گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم 
▪ قارچ ۳۰۰ گرم 
▪ فلفل تند ۱ عدد 
▪ سیر ۴ پر 
▪ هویچ ۱ عدد 
▪ ریحان خشک شده یک چهارم قاشق چای خوری 
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 
▪ پیاز ۱ عدد متوسط 
▪ پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم 
▪ فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی


طرز تهیه


پیاز را خیلی ریز خرد کرده و سرخش کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و حسابی آن را تفت بدهید . هویچ ، سیر و فلفل سبز تند را ریز ریز کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید . اگر دوست ندارید غذایتان تند شود میتوانید بجای فلفل تند از فلفل دلمه ایی استفاده کنید . حال میتوانید فلفل سیاه و نمک را به اندازه کافی به آن اضافه کنید ، حال رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و یک مقدار به آن آب اضافه کنید ، فراموش نکنید که این سس باید آبکی باشد چرا که قرار هست اسپاگتی را مدل ایتالیایی درست کنیم . در آخر یک چهارم قاشق ریحان خشک را به آنها اضافه کنید توجه کنید که فقط به مقدار خیلی کمی ریحان خشک اضافه کنید والا سس تلخ خواهد شد . بگذارید سس حسابی جا بیافتد و فراموش نکنید که آبش کشیده نشود، حال دیگی رو پر آب کرده و به آن نمک اضافه کنید و اسپاگتی ها را بپزید ، ایندفعه چون مدل ایتالیایی درست میکنیم و قرار نیست دمش کنیم بایستی اسپاگتی ها خوب بپزد ، طوریکه بعد از آبکش کردن ، قابل خوردن باشد اصولا یک مقدار زنده بودن اسپاگتی باعث میشود که با سس خوشمزه تر باشد حال که اسپاگتی ها پخته شد آن را در بشقابی کشیده و سس را رویش بریزد و یه مقدار از پنیر پیتزای رنده شده بر روی سس اضافه کنید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 لازانیا و کدو

مواد لازم

روغن زیتون به میزان لازم

۲۵۰ گرم پنیر خامه ای

یک بسته پنیر پیتزا

دو عدد کدوی سبز متوسط

یک حبه سیر خرده شده

دو قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده

یک بسته لازانیا

نصف پیمانه موزارلا (در صورت دلخواه)

نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه

فررا از قبل با درجه حرارت ۴۲۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک ظرف متوسط پنیر خامه ای، پنیر، پیتزا نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کدوی سرخ شده، سیر، مرزنجوش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ظرف و یا سینی فر را چرب کنید. لازانیا را نیز مانند ماکارونی آبکش کنید. مقداری از مواد را در ظرف ریخته روی آن را با لازانیا بپوشانید. حال مقداری از مخلوط پنیر را به آن اضافه کنید. این کار را تکرار کنید حال روی آخرین لایه، پنیر موزارلای رنده شده بپاشید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فراز قبل گرم شده قرار دهید. بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه فویل را بردارید.۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر حرارت دهید تا روی آن طلایی شود. قبل از سروکردن، ظرف غذا را به مدت ده دقیقه از فر درآورید.

حاوی ۴۵۷ کالری، ۵/۲۴ گرم چربی، ۴/۲۶ گرم پروتئین، ۹/۳۲ گرم کربوهیدرات، گرم فیبر

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:38 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 اسپاگتی‌ بولونیایی‌

مواد لازم‌


▪ پنیر پیتزا: به‌ میزان‌ دلخواه‌
▪ هویج‌: ۱ عدد
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ عدد
▪ آب‌گوشت‌: دوسوم‌ فنجان‌
▪ آب‌جوش‌: ۲ لیتر
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ ساقه‌ كرفس‌: ۲ عدد
▪ كره‌: ۴۵ گرم‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ نمك‌: یك‌ و نیم‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌ غوره‌ نجوشانده‌: دو سوم‌ پیمانه‌
▪ ماكارانی‌: ۴۰۰ گرم‌


طرز تهیه‌


ابتدا پنیر را رنده‌ كنید، سپس‌ پیاز را پوست‌ گرفته‌ و یا رنده‌ كنید، كرفس‌ها را هم‌ به‌ همین‌ شكل‌ می‌توانید ریز كنید، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌ كنده‌ و خرد كنید، كره‌ را در ماهیتابه‌ داغ‌ كنید و پیاز، هویج‌ و كرفس‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید و بگذارید سرخ‌ شود.
گوجه‌های‌ خرد كرده‌، رب‌ گوجه‌ و گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ ۱۰ دقیقه‌ هم‌ بزنید تا رنگ‌ گوشت‌ تغییر كند و قهوه‌ای‌ شود.
سپس‌ آب‌گوشت‌ و برگ‌ مو یا جعفری‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و بگذارید آب‌ آن‌ جوش‌ بیاید.در ظرف‌ را ببندید تا برای‌ مدت‌ ۴۵ دقیقه‌، روی‌ حرارت‌ كم‌ بجوشد، در این‌ فاصله‌ هر چندگاه‌ یك‌بار مواد را هم‌ بزنید تا ته‌ نگیرد.آن‌گاه‌ ماكارانی‌ را طبق‌ معمول‌ بپزید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:38 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

اسپاگتی‌ یونانی‌

مواد لازم


▪ تخم‌مرغ‌: ۴ عدد
▪ پنیر پیتزا: ۵۰ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌
▪ خامه‌: ۴ قاشق‌ سوپ‌خوری‌
▪ اسپاگتی‌: ۴۰۰ گرم‌
▪ كالباس‌: ۱۳۰ گرم‌
▪ سیر: یك‌ حبه‌
▪ آب‌: ۸ پیمانه‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌


ابتدا آب‌ را به‌ همراه‌ كمی‌ روغن‌ و نمك‌ روی‌حرارت‌ قرار دهید تا به‌ جوش‌ بیاید، پس‌ از آن‌،اسپاگتی‌ را داخل‌ آب‌جوش‌ بریزید و بگذاریدبپزد، توجه‌ داشته‌ باشید هنگامی‌ كه‌ اسپاگتی‌ راداخل‌ آبكش‌ می‌ریزید باید كاملا نرم‌ شده‌ باشد.سپس‌ سیر را خرد كرده‌ و در باقی‌مانده‌ روغن‌كمی‌ تفت‌ دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، سپس‌كالباس‌ را كه‌ از قبل‌ خرد كرده‌اید، به‌ مواد اضافه‌كنید و هنگامی‌ كه‌ كالباس‌ كاملا سرخ‌ شد، آن‌ را ازروی‌ حرارت‌ بردارید و اسپاگتی‌ آبكش‌ شده‌ را به‌آن‌ اضافه‌ كنید. سپس‌ پنیر را رنده‌ كرده‌ و باتخم‌مرغ‌ و خامه‌ مخلوط كنید و نمك‌ و فلفل‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ كنید و سپس‌ مواد را روی‌ اسپاگتی‌بریزید و ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید.پس‌ از مدتی‌ اسپاگتی‌ را درون‌ ظرف‌ برگردانید تاتخم‌مرغ‌ها كمی‌ بسته‌ شوند و به‌ اسپاگتی‌ بچسبند.توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ این‌ غذا بیش‌ از حد روی‌حرارت‌ نماند. هنگام‌ سرو كردن‌ این‌ غذا باید آن‌را درون‌ ظرفی‌ بریزید كه‌ كمی‌ گرم‌ باشد.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:38 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 ماكارونی‌ با كشمش‌ و حبوبات‌

مواد لازم


▪ روغن‌ زیتون‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ سیر خرد شده‌: ۲ حبه‌ 
▪ پیاز متوسط: خردشده‌ ۲ عدد 
▪ چوب‌ دارچین‌: ۱ تكه‌ یا نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌پودر آن‌ 
▪ پودر زیره‌: ۲ قاشق‌ چایخوری‌ 
▪ پودر گشنز: ۲ قاشق‌ چایخوری‌ 
▪ نخود پخته‌ شده‌: ۳۰۰ گرم‌ 
▪ گوجه‌ فرنگی‌ (دو نیم‌ شده‌) ۲۵۰ گرم‌ 
▪ كشمش‌ پلویی‌: ۵۰گرم‌ یا یك‌ دوم‌ لیوان‌ 
▪ روغن‌ زیتون‌ (علاوه‌ بر میزان‌ قبلی‌) یك‌ سوم‌لیوان‌ 
▪ ماكارونی‌ طرحدار: ۵۰۰ گرم‌ 
▪ بادام‌ زمینی‌ تفت‌ داده‌: یك‌ سوم‌ لیوان‌ 
▪ برگ‌ ریحان‌ تازه‌، خرده‌ شده‌، یك‌ چهارم‌ لیوان‌

طرز تهیه‌


روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ بریزید سپس‌ سیر و پیاز رادر آن‌ بریزید و هم‌ بزنید وبپزید تا زمانی‌ كه‌ نرم‌شود آن‌ گاه‌ به‌ آن‌ ادویه‌ اضافه‌ كنید تا زمانی‌ كه‌بوی‌ آن‌ بلند شود حرارت‌ دهید. در این‌ مرحله‌نخودها، گوجه‌ها، كشمش‌ها و بقیه‌ روغن‌ را اضافه‌كنید و خوب‌ هم‌ بزنید تا مخلوط شوند ماكارونی‌ رادر یك‌ قابلمه‌ بزرگ‌ آب‌ در حال‌ جوش‌ بریزید وبدون‌ اینكه‌ درب‌ آن‌ را بگذارید تا زمانی‌ كه‌ نرم‌شود بجوشانید در مرحله‌ بعد ماكارونی‌ را صاف‌كنید و با مخلوط نخود و كشمش‌ در كاسه‌ای‌ بریزیدو رویش‌ را با برگ‌ ریحان‌ خرد شده‌ و بادام‌ تزیین‌كنید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

ماكارونی‌ با سوسیس‌ و زیتون‌

مواد لازم‌


▪ ماكارونی‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ سوسیس‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ قارچ‌ ورقه‌ شده‌: ۱۵۰ گرم‌
▪ سیر خرد شده‌: ۲ حبه‌ 
▪ زیتون‌ سبز ورقه‌ شده‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ پوست‌ لیمو رنده‌ شده‌: ۱ قاشق‌ سوپخوری‌ 
▪ آب‌ لیمو: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ جعفری‌ تازه‌ خرد شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌ 
▪ خامه‌: ۳۰۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه‌


ماكارونی‌ را در یك‌ قابلمه‌ بزرگ‌ آب‌ در حال‌جوش‌ بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه‌ بپزد تا نرم‌ شود.
سوسیس‌ها را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ در یك‌ماهی‌ تابه‌ خشك‌ بگذارید و مرتبا این‌ رو و آن‌ روكنید تا برشته‌ شود. سپس‌ به‌ قطعه‌های‌ یك‌ سانتی‌ببرید. روغن‌ را در ماهی‌تابه‌ بریزید. قارچ‌ها و سیررا اضافه‌ كرده‌ و به‌ مدت‌ ۲ دقیقه‌ تا زمانی‌ كه‌قارچ‌ها نرم‌ نشوند تفت‌ دهید و سوسیس‌، زیتون‌،آب‌لیمو، پوست‌ لیمو، جعفری‌ و خامه‌ را اضافه‌كنید و حدود ۱۰ دقیقه‌ تا زمانی‌ كه‌ یك‌سوم‌ ازحجم‌ مخلوط كم‌ شود آن‌ را بجوشانید سپس‌ماكارونی‌ را اضافه‌ كرده‌ و به‌ مدت‌ ۳ دقیقه‌حرارت‌ دهید آن‌ گاه‌ غذا آماده‌ سرو می‌باشدغذا را داخل‌ ظرف‌ ریخته‌ و با جعفری‌ تزیین‌ كنید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 

 لازانیای بادمجان

مواد لازم

برای چهار نفر:
یك بسته لازانیا
۲ عدد بادمجان
۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده
یك عدد پیاز
نمك و روغن زیتون به میزان كافی

طرز تهیه

بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبكش كنید. سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

 

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پاسخ به:انواع خوراک ماکارونی

 راویولی

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
فلفل  :   قدری

طرز تهیه


تمام این مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و کمی مالش می‌دهیم و با این مایه کوفته ریزه درست می‌کنیم، ممکن است کوفته‌ها را کمی در روغن سرخ کرد یا همان‌طور خام به‌کار برد. روی میز را کمی آرد می‌پاشیم و مقداری از خمیر را بر می‌داریم و روی میز به شکل مستطیل باز می‌کنیم و روی نصف خمیر را خانه‌های چهار گوش می‌کشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار می‌دهیم و نصف دیگر لواش را روی آن می‌آوریم و با دست اطراف کوفته‌ها را کمی فشار می‌دهیم به‌طوری که هر دو خمیر به‌هم بچسبند و کوفته‌ها بین دو خمیر قرار بگیرند.
بعد خمیر را چهار گوش چهار گوش می‌بریم، در این‌صورت لواش‌های کوچکی که در وسط آن گوشت (کوفته ریزه) وجود دارد به‌دست می‌آید ، باید دقت کرد اطراف خمیر کاملاً به هم چسبیده باشد، بعد ظرفی را آب می‌کنیم و کمی نمک در آب می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید.
بعد نان‌ها را در آب جوش می‌اندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود بعد آنها را در صافی می‌ریزیم تا آب آنها برود، یک ظرف نسوز را آماده می‌کنیم ته ظرف را کمی سس سفید می‌ریزیم و روی سس سفید را مقداری راویولی آماده شده می‌ریزیم، باز روی راویولی را کمی سس سفید می‌ریزیم و کمی پنیر رنده شده می‌پاشیم، باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر به همین طریق تا تمام مواد تمام شود.
روی ظرف را مقداری پنیر می‌پاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یک‌ربع تا بیست دقیقه می‌گذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز می‌بریم. ممکن است به‌جای سس سفید سس قرمز به‌کار برد و به‌جای کوفته ریزه گوشت قیمه‌ای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن درآب در روغن سرخ کنیم در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر میز می‌بریم.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها