0

املت قارچ و مارچوبه

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

املت قارچ و مارچوبه

 

مواد لازم

تخم مرغ  :  ۹ عدد
شیر هموژنیزه  :  ۹ قاشق سوپخوری
روغن  :  ۶ قاشق سوپخوری
مارچوبه  :  ۱ فنجان
قارچ  :  ۱ فنجان
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری

طرز تهیه


برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
مایه اصلی تمام املت‌ها بهه همین طریق تهیه می‌شود و به نسبت احتیاج مقدار آن را می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را مخلوط و سه قطعه املت تهیه می‌کنیم و لای هر کدام مقداری از مایه قارچ و مارچوبه می‌ریزیم.

یک شنبه 15 مرداد 1391  10:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها