مواد لازم
برای دو نفر
تخممرغ زده شده - دو عدد
ماكاروني مدلدار ريز - 60 گرم
پياز خرد شده - دو قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي ريز خرد شده - نصف پيمانه
جعفري خرد شده - دو قاشق غذاخوري
روغن سرخ كردني - يك قاشق غذاخوري
نمك - ˜ قاشق چايخوري
آب - دو قاشق غذاخوري
سس كچاپ - به ميزان لازم
نمك و فلفل - به ميزان لازم
طرز تهيه
ماكاروني را طبق دستور روي بستهبندي، در آب جوشانده و آبكشي كنيد. سپس آن را با چنگال هم بزنيد تا ماكارونيها از هم جدا شوند.يك تابه متوسط نچسب را روي حرارت گذاشته و روغن را در آن بريزيد.
پياز را در آن تفت دهيد و گوجهفرنگي را به آن بيفزاييد تا يك دقيقه سرخ شود.ماكاروني و جعفري را در تابه بريزيد و هم بزنيد تا به مدت دو دقيقه مواد با هم سرخ شوند. در اين مرحله نمك و فلفل لازمه را بريزيد. اين مخلوط را طوري كف ماهيتابه پهن كنيد كه تمام مواد در همه جا به يك اندازه باشند.
حال تخممرغها را به همراه دو قاشق غذاخوري آب و نمك هم زده و با حركتي دوراني روي آن بريزيد تا روي همه مواد را بگيرد. ( ميتوانيد براي اين كار تابه را بلند كرده و بگردانيد)
حرارت را كم كنيد و در تابه را ببنديد تا تخممرغها سفت و زير آن طلايي شود. املت آماده شده را با سس كچاپ تزئين كنيد.