0

املت فرانسوی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

املت فرانسوی

 

مواد لازم

تخم مرغ درشت ۳عدد

خامه غليظ، يک قاشق غذاخوري

کره نرم، ۲ قاشق غذاخوري

پيازچه خردشده، يک قاشق غذاخوري

ترخون خرد شده، يک قاشق غذاخوري

نمک و فلفل به ميزان کافي

طرز تهيه

مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنيد.در يک ماهي تابه نچسب مناسب کره بريزيد.حرارت را زياد کنيد تا کره به حالت جوش و کف درآيد. البته مراقب باشيد که کره نسوزد.تخم مرغ هاي زده شده را يک دفعه وسط ماهي تابه بريزيد و بلافاصله حرارت را کم کنيد.

به محض بسته شدن لايه پايين تخم مرغ، ماهي تابه را در فري که از قبل روشن و روي درجه متوسط تنظيم شده به مدت ۲ دقيقه قرار دهيد تا روي تخم مرغ کمي مرطوب و فرني مانند شود.ماهي تابه را از فر در بياوريد و نمک ، فلفل، پيازچه و ترخون روي سطح تخم مرغ بپاشيد و نيم آن را روي نيمه ديگر برگردانيد و سرو کنيد.

یک شنبه 15 مرداد 1391  10:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها