مواد لازم
تخم مرغ درشت ۳عدد
خامه غليظ، يک قاشق غذاخوري
کره نرم، ۲ قاشق غذاخوري
پيازچه خردشده، يک قاشق غذاخوري
ترخون خرد شده، يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان کافي
طرز تهيه
مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنيد.در يک ماهي تابه نچسب مناسب کره بريزيد.حرارت را زياد کنيد تا کره به حالت جوش و کف درآيد. البته مراقب باشيد که کره نسوزد.تخم مرغ هاي زده شده را يک دفعه وسط ماهي تابه بريزيد و بلافاصله حرارت را کم کنيد.
به محض بسته شدن لايه پايين تخم مرغ، ماهي تابه را در فري که از قبل روشن و روي درجه متوسط تنظيم شده به مدت ۲ دقيقه قرار دهيد تا روي تخم مرغ کمي مرطوب و فرني مانند شود.ماهي تابه را از فر در بياوريد و نمک ، فلفل، پيازچه و ترخون روي سطح تخم مرغ بپاشيد و نيم آن را روي نيمه ديگر برگردانيد و سرو کنيد.