0

قبر مونالیزا کشف شد

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

قبر مونالیزا کشف شد

 

 
 
در این کاوش، باستان‌شناسان جمجمه یک زن را همراه با قسمت‌هایی از استخوان قفسه سینه و مهره‌ها کشف کردند که فرضیه مدفون شدن الگوی شاهکار هنری داوینچی در این صومعه را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند.
 
 
فارس: باستان‌شناسان ایتالیایی پس از یک سال کاوش، سرانجام از کشف بقایای جسد مونالیزای واقعی خبر دادند. 
 
به گزارش هرالد سان، باستان‌شناسان در دخمه صومعه‌ای در شهر فلورانس بقایای جسدی را کشف کردند که به اعتقاد آن‌ها اسکلت مدل تابلوی مشهور «لبخند ژکوند» اثر لئوناردو داوینچی در سال 1504 بوده است. 
 
به گفته باستان‌شناسان، محل حفر قبر که با کندن لایه ضخیمی از سیمان به دست آمد، دقیقا در نقطه‌ای بود که در اسناد و نقشه‌های مربوطه ترسیم شده بود؛ مقبره‌ای که داخل یک دخمه زیرزمینی با یک دروازه و راه‌پله‌ای اختصاصی قرار داشت. 
 
در این کاوش، باستان‌شناسان جمجمه یک زن را همراه با قسمت‌هایی از استخوان قفسه سینه و مهره‌ها کشف کردند که فرضیه مدفون شدن الگوی شاهکار هنری داوینچی در این صومعه را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند. 
 
با وجود این، گروهی از محققان همچنان درباره صحت این یافته تردید دارند و اعلام نتایج نهایی را منوط به انجام آزمایش‌های دی ان ای از استخوان‌های کشف شده می‌دانند. 
 
«لیزا جراردینی» همسر تاجر معروف ابریشم شهر فلورانس، فردی است که به اعتقاد باستان‌شناسان مدل نقاشی داوینچی در اثر معروف مونالیزابوده است؛ زنی که پس از فوت همسرش راهبه شد و سرانجام در 63 سالگی درگذشت. 
 
کاوش‌های این منطقه اگرچه از سال گذشته آغاز شد، اما به دلیل نبود بودجه کافی به تعویق افتاد و مجددا در ماه گذشته از سر گرفته شد.
 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

یک شنبه 15 مرداد 1391  7:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها