0

ماهی اندونزی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

ماهی اندونزی

 

مواد لازم


– ماهی 2 عدد

– زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری

– نارگیل تازه 4 قاشق غذاخوری

– روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

– سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

– سس سویا 2 قاشق غذاخوری

– شکر 1 قاشق غذاخوری

– نمک 1 قاشق چایخوری

– سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد

– پیازچه 4 ساقه

– سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری

– پنیر پارمیزان 150 گرم

– پوره سیب زمینی 2 پیمانه

– شیر نارگیل 100 سیسی

 
طرز تهیه


ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.

یک شنبه 15 مرداد 1391  6:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها