0

اسکالپ میگو

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

اسکالپ میگو

مواد لازم

 

میگو پوست کنده 250 گرم 
سیر 4 حبه 
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری 
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پارمزان 100 گرم 
پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری 
پودر سوخاری به میزان لازم 
آرد سوخاری به میزان لازم 
سویا سس 3 قاشق غذاخوری 
لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 
روغن مایع به میزان لازم

اسکالپ میگو

طرز تهیه

ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل - سیر - لیمو - پیاز رنده شده - جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند. 
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

یک شنبه 15 مرداد 1391  3:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها