0

پودینگ هویج و برنج

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

پودینگ هویج و برنج

هویج  :  ۱۲ عدد
برنج  :  ۰.۷۵ فنجان
شکر  :  ۲ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب  :  ۳ فنجان
کره  :  ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ  :  ۳ عدد
نمک  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
هویج، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا به‌صورت پوره در آید. سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلاً با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.

یک شنبه 15 مرداد 1391  12:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها