مواد لازم
استاک مرغ یک و نیم لیتر
سينه مرغ بدون استخوان 250 گرم
روغنمايع سه قاشق سوپخوري
پياز نگيني متوسط خرد شده يك عدد
هويج متوسط سه عدد
ساقه كرفس دو عدد
كلمبروكلي 100 گرم
پاستا صدفي ريز 100 گرم
جعفري ساطوري سه قاشق سوپخوري
كره گياهي 150 گرم
جوز هندي و زنجيل نصف قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
استاك مرغ را داخل قابلمه ريخته، روي حرارت به جوش ميآوريم، سپس تكههاي مرغ را داخل تابه با كمي روغن تفت ميدهيم تا از رنگ صورتي درآمده و كمي بپزد. آنگاه، آن را داخل قابلمه ريخته، به مدت پنج دقيقه ميپزيم بعد حرارت را كم ميكنيم، مواد را به ترتيب سفتي ابتدا هويج، كرفس، كلمبروكلي و در آخر پياز را درون ظرف ريخته و حدود 10 دقيقه حرارت را كم كرده و در اين مدت، كفهاي روي سوپ را با كفگير ميگيريم.
بعد پاستاي صدفي، جعفري ساطوري، جوزهندي و زنجبيل را اضافه كرده و ده دقيقه ديگر با حرارت كم ميگذاريم بجوشد، تا پاستاي داخل سوپ نرم و پخته شود، در اين لحظه كره را ميافزاييم، آخر كار، طعم آن را تست ميكنيم، نمك و فلفل را در صورت نياز، اضافه كرده و سوپ را داخل ظرف مناسب ريخته و با جعفري تزئين كرده و سرو ميكنيم.