0

چیکن استروگانف

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

چیکن استروگانف

 

مواد لازم

▪ سینه مرغ ( نیم کیلو ) به صورت فیله
▪ پیاز :۱ عدد 
▪ قارچ :۲۵۰ گرم 
▪ سیب زمینی یا چیپس :۲ عدد 
▪ خامه : ۶ قاشق غذا خوری (یا سس گوجه فرنگی ) 
▪ فلفل سبز دلمه: ۱ عدد 
▪ کره : ۱۰۰ گرم 
▪ نمک و فلفل : به مقدار لازم 
▪ روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

طرز تهیه

فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز خلال شده و قارچ خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آنرا هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم نمک و فلفل و ادویه را افزوده با یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم خوب هم میزنیم و در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم. سیب زمینی برای بیف و چیکن استروگانف بسیار نازک خلال میشود. میتوانیم سس سفید و خامه را مخلوط کرده بعنوان سس روی غذا بریزیم.

شنبه 14 مرداد 1391  7:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها