0

لیله القدر یعنی؟

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

لیله القدر یعنی؟

بسم الله الرحمن ارحیم
حضرت فاطمه (ص ) لیله القدر بوده است و لیله القدر دارای مراتبی است چنان که همه حقایق وجودی این گونه اند که دارای مراتب اند هر مرتبه دانی رقیقه مرتبه عالی خود است و هر مرتبه عالی حقیقت مرتبه دانی خود است خدای سبحان فرموده است شما نشئه اولی (افرینش نخستین )ما را دانسته اید پس چرا متذکر نمی گردید (چرا به افرینش نخستین ما بر نشاه اخری استدلال نمی کنید )
واز امام هشتم (حضرت امام رضا )روایت است که فرموده اند هماناکه خردمندان دانسته اند که انچه در انجاست (در مافوق طبیعت و ماورای ان است )دانسته نمی شود مگر بدانچه که در اینجاست
واز امام صادق (ع )روایت است که فرمود خداوند ملک را (عالم ملک را )بر مثال ملکوتش خلق فرموده است و ملکوتش را بر مثال جبروتش تاسیس فرمود تا به ملکش بر ملکوتش وبه ملموتش و به ملکوتش بر جبروتش استدلال شود
و بدان که از منازل سیر حبی وجودی در قوس نزولی به لیل و لیالی تعبیر می شود ودر قوس صعود به یوم و ایام لذا عصمه الله الکبری حضرت فاطمه همانگونه که لیله القدر است همچنین یوم الله است و انسان کامل در عصر محمدی وعاءحقایق قران است پس یازده قران ناطق از این لیله القدر مبارک حضرت عصمه الله فاطمه زهرا علیها السلام فرود امده اند و ان جناب ام الائمه است (چنان که انسان کامل کتاب الله است و حضرت فاطمه ام الکتاب است )سپس در در قول خداوند سبحان تدبر نما که به پیغمبر اکرم فرمود ماتورا کوثر عطا کرده ایم
رسول الله (ص)فرمود هر کس فاطمه را ان گونه که حق معرفت بدو است بشناسد لیله القدر را در کرده است و همانا که فاطمه نامیده شده است بدین لحاظ که خلق از کنه معرفتش بریده شده اند یعنی به کنه معرفت او نمی رسند
و در اثر است یعنی در خبر است که امام صادق (ع) فرموداست هر کس فاطمه را انسان که حق معرفت اوست شناخت همانا لیله القدر را در کرده است و صورت تمام خبر در تفسیر فرات کوفی بدین گونه است :
فرات گوید محمد بن قسم بن عبید به اسناد معنعن از ابی عبدالله یعنی از حضرت امام جعفر صادق (ع) مار را حدیث کرده است که ان جناب در تفسیر سوره مبارکه قدر فرموده است انا انزلناه فی لیله القدر لیله فاطمه است و قدر الله است کسی که فاطمه را انسان که حق معرفت اوست شناخت همانا لیله القدر را ادراک کرده است وان جناب یعنی حضرت فاطمه بدین علت فاطمه نامیده شده است که خلق از معرفت او بریده شده اند راوی در شک افتاد که ایا امام صله فعل فطموارا به عن حرف جر استعمال کرده است یا بدون ان _ قوله : و ما ادریک ما لیله القدر لیله القدر خیر من الف شهر یعنی چه چیز تورا دانا گردانید که شب قدر چیست ؟شب قدر بهتر از هزار ماه است یعنی بهتر از هزار مومن است و ان حضرت یعنی عصمه الله الکبری فاطمه ام المومنین است –تنزل الملائکه والروح فیها –و ملائکه مومنانی اند که مالک یعنی واجدو دارنده علم ال محمد هستند و الروح روح القدوس است و ان فاطمه است –باذن ربهم من کل امر سلام هی حتی مطلع الفجر –به اذن و فرمان افریدگارشان از جهت هر کاری این شی سلام است یعنی سلامتی و برکت و فضیلت است تا وقت طلوع فجر یعنی تا زمان خروج قائم ال محمد صلوات الله علیهم .
و از صفر ابن ابی دلف کرخی روایت است که گفت وقتی متوکل عباسی اقای ما امام ابوالحسن عسگری را دستگیر کرد و اورد من امدم تا از او خبری بگیرم و از حالش بپرسم تا این که صفر گوید گفتم ای اقای من حدیثی از پیغمبر (ص) روایت می شود که معنایش را نمی دانم فرمود ان حدیث چیست ؟پس گفتم این که فرمود با ایام دشمنی نکنید که با شما دشمنی می کنند معنای ان چیست ؟
پس ان حضرت فرمود تا اسمانها و زمین برقرارند این ایان مائیم .
و همانا خلق از کنه معرفت به حضرت عصمه الله فاطمه زهرا بدین علت بریده شده اند که ان جناب صاحب عصمت بوده است و کسانی که واجد ملکه عصمت نیستند مفهوم عصمت را ادراک می کنند نه این که به حسب ذوق مدرک ان باشند و عمده در معرفت علم ذوقی است ودر اصطلاح عارف باالله مراد از علم ذوقی ان علم و معرفتی است که عالم بدان از راه وجدان و کشف ان را می یابد نه از راه برهان و کسب و نه از راه اخذ به ایمان و تقلید زیرا که هر یک از برهان و کسب و ایمان و تقلید اگر چه به حسب مرتبه خود معتبر است ولکن به مرتبه علوم کشفی نمی رسد زیرا که خبرمانند عیان نیست
و نیز رسول االه (ص) فرموده است اورا فاطمه نامیدم زیرا که خداوند اورا و دوستدارانش را از اتش باز داشته و دور ساخته است

منبع:مشکات ولایت

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 14 مرداد 1391  6:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها