0

رولت مرغ و بادنجان

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

رولت مرغ و بادنجان

 

مواد لازم

بادنجان چهار عدد
گوجه‌فرنگي و ران مرغ از هر کدام سه عدد
سير دو حبه 
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
فلفل سبز شش عدد
نمك و فلفل و آب و روغن به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه

بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكه‌تكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان‌ يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجه‌فرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌فرنگي را هم روي آن اضافه كنيد. در فر 180درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا فلفل و گوجه‌فرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت گذاشته تا جا بيفتد.

شنبه 14 مرداد 1391  5:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها