0

مراحل ساخت «ليلي با من است» در شبكه مستند

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

مراحل ساخت «ليلي با من است» در شبكه مستند

جام جم آنلاين: مراحل ساخت و پشت صحنه فيلم سينمايي «ليلي با من است» ساخته كمال تبريزي، شنبه ـ 14 مرداد ماه ـ ساعت 16 در برنامه «يك فيلم، يك تجربه» نمايش داده مي‌شود.

مستند «يك فيلم، يك تجربه» ساخته ناهيد دل‌آگاه سلسله برنامه‌اي است كه در آن به بررسي يك فيلم همگام با فيلمساز آن پرداخته مي‌شود و اين بار با مستند «ميدان مين» ساخته سعيد پوراسماعيلي مراحل ساخت اين فيلم سينمايي را بازنگري مي‌كند. هدف اصلي در «ميدان مين» اثبات اين نكته است كه ساخت يك فيلم كمدي بدون وجود افرادي طناز و شوخ‌‌طبع ناممكن است.

«ليلي با من است» از آثار سينمايي موفق كمال تبريزي در مقام تدوين‌گر، نويسنده و كارگردان است. وي اين فيلم را در سال ۱۳۷۴ ساخت كه برنده سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه از چهاردهمين جشنواره فيلم فجر شد.

در داستان اين فيلم سينمايي آمده است: صادق مشكيني فيلمبردار تلويزيون كه بسيار زياد از جبهه و جنگ مي‌ترسد براي اين‌كه بتواند از صندوق تلويزيون وام بگيرد تا خانه نيمه ساخته اش را تكميل كند بايد برا ي فيلمبرداري فيلمي مستند از اسراي عراقي به منطقه جنگي برود. صادق شبانه وصيتي تنظيم مي‌كند و فردا صبح به همراه آقاي كمالي عازم منطقه مي‌شود و براي اين‌كه پايش به خط مقدم نرسد حوادث عجيب و غريبي را رقم مي‌زند.

در اين فيلم پرويز پرستويي، محمود عزيزي، شهره لرستاني، مهدي فقيه و رحمان باقريان ايفاي نقش كرده‌اند.

مجموعه «يك فيلم، يك تجربه» با هدف بررسي ساخت مهم‌ترين آثار سينمايي ايران هر روز ساعت 16 از شبكه مستند سيما به روي آنتن مي‌رود و تكرار آن نيز ساعت 11 روز بعد پخش خواهد شد. (ايسنا)

شنبه 14 مرداد 1391  4:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها