مواد لازم
آرد سفيد يك پيمانه
خاک قند1/4 پیمانه
كره 100 گرم
هل يك قاشق مرباخوري
زرده و سفيده تخممرغ دو عدد
گردوي آسياب شده به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا كره را با همزن زده تا نرم شود بعد دو عدد زرده تخممرغ، خاكقند، هل و آرد را به تدريج به مواد اضافه كنيد. بعد از اين كه تمامي مواد با هم مخلوط شد به شكل گلولههاي توپي درآورده و در سفيده تخممرغ ميغلتانيم.
سپس در گردوي آسياب شده قرار داده و به مدت 10 تا 15 دقيقه در دماي 175 درجه سانتيگراد درون فر قرار ميدهيم.
نكته: ميتوانيد براي تزئين از هل استفاده كنيد.