مواد لازم
آرد یک پيمانه
كره 125 گرم
تخممرغ دو عدد
پودرشكر نصف پيمانه
بيكينگپودر دو قاشق چايخوري
نشاسته به ميزان لازم
موز، پودرقند و دارچين به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا كره نرم شده را با تخممرغ ميزنيم، سپس به آن پودرشكر، بيكينگپودر و آرد را اضافه ميكنيم. آن قدر به اين مواد نشاسته اضافه ميكنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را نيم ساعت در يخچال استراحت ميدهيم، سپس به كمك وردنه خمير را به قطر نيم سانتيمتر باز ميكنيم و مستطيلهايي به ابعاد دلخواه ميبريم. بعد يك قطعه موز را در مخلوط دارچين و پودرقند غلتانده و در ميان خمير مستطيل قرار ميدهيم و خمير را ميبنديم، دو طرف آن را كاملا به هم ميچسبانيم و در سيني فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 45 دقيقه قرار ميدهيم.بعد از پختن شيريني ميتوانيم آن را با دارچين، پودرقند يا شكلات ذوب شده تزئين كنيم.