0

شیرینی مارمالاد

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

شیرینی مارمالاد

 

مواد لازم

آرد 220 گرم
آردبرنج يك و نيم قاشق سوپخوري
پودرشكر 40 گرم
بادام آسياب‌شده دو قاشق غذاخوري
كره خردشده 180 گرم
مارمالاد به دلخواه 1/3پيمانه

 

طرز تهيه

آرد و آردبرنج را همراه با پودرشكر در ظرفي الك كنيد. آن‌گاه پودربادام و كره را به مواد فوق اضافه مي‌كنيم و كمي ورز مي‌دهيم تا نرم شود و از خمير به اندازه يك قاشق چايخوري برداشته و گرد مي‌كنيم آن‌گاه در سيني با فاصله مي‌چينيم و با انتهاي يك قاشق چوبي مركز آن را گود مي‌كنيم و داخل آن را مارمالاد مي‌ريزيم سپس به مدت 15 تا 20 دقيقه در طبقه وسط فر روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار داده تا پخته شود.

شنبه 14 مرداد 1391  1:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها