0

شیرینی سوئیسی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

شیرینی سوئیسی

 

مواد لازم

کره 400 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ  2 عدد
دارچين 15 گرم
شير خشک 10 گرم
کاکائو 20 گرم
وانيل و نمک به ميزان لازم
آرد  750 گرم
شکلات سياه و ترافل رنگی براي تزئين به ميزان لازم

روش تهيه

کره را با پودر قند خوب بزنيد تا نرن و لطیف شود. سپس تخم مرغ ها را بيافزاييد. آنگاه بقيه مواد را يکی يکی اضافه کنيد و در آخر آرد را به موا اضافه نمایید.

خمير را به مدت يک ساعت داخل يخچال استراحت دهيد. سپس از يخچال بيرون آوريد و با وردنه باز کنيد و با قالب هاي دلخواه روي آن قالب بزنيد و براي 15 دقيقه داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتيگراد قرار دهید. بعد از پختن، روی شیرینی سوئیسی را با شکلات ترافل رنگی تزئين نماييد.

شنبه 14 مرداد 1391  1:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها