0

پرهیز از گناه برترین اعمال در ماه رمضان است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپيارسال به دوستان
آیت‌الله جنتی در خطبه اول نمازجمعه تهران:

خبرگزاری فارس: امام‌جمعه موقت تهران گفت: پیامبر اکرم (ص) در جواب امیرالمومنین(ع)، بالاترین و مهمترین اعمال در ماه رمضان را پرهیز از گناه عنوان کردند.

خبرگزاری فارس: پرهیز از گناه برترین اعمال در ماه رمضان است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله احمد جنتی امام جمعه موقت تهران در خطبه اول نماز عبادی سیاسی جمعه امروز تهران ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان به برخی از مناسبت‌‌های این ماه اشاره کرد و اظهار داشت: از دعاهایی همچون دعای افتتاح در این ماه رمضان باید استفاده کرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) به حضرت علی (ع) در جواب این سؤال که افضل اعمال در ماه رمضان چیست، تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند من بر این تأکید جدی دارم که بالاترین و مهمترین اعمال در این ماه پرهیز از گناه است.

وی با تأکید بر اینکه از مسائل مهم این است که در قیامت با چه محشور می‌شویم، یادآور شد: در قیامت عده‌ای با شیطان محشور می‌شوند و عده‌ای نیز با عمل خود محشور خواهند شد.

آیت‌الله جنتی ادامه داد: کسانی که از یاد خداوند رویگردان شوند خداوند یک شیطان بر آنها می‌گمارد که در دنیا همراهشان است و‌ در قیامت پس از نمایان شدن چهره واقعی شیطان این افراد می‌گویند که کاش بین من و تو فاصله مشرق و مغرب بود و چنین از شیطان متنفر می‌شوند.

دبیر شورای نگهبان بر همین اساس گفت: اگر انسان در آخرت و حتی در جهنم هیچ عذابی نداشته باشد خود همنشینی با شیطان بدترین عذاب‌ها است.

وی با تأکید بر اینکه در قیامت هرکس عمل خود را مجسم می‌بیند، افزود: دروغ، تهمت، مال یتیم خوردن با قیافه اصلی خود مجسم می‌شود و افراد می‌گویند ای کاش که به آنها نزدیک نمی‌شدم.

وی همچنین در پایان از خوانده شدن وصیتنامه شهید همت در نمازجمعه تهران تشکر کرد و این وصیتنامه را دارای ارزش بالایی دانست.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 14 مرداد 1391  11:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها