کايهخون:ميخواهم نسبت به سال قبل بهتر باشم
کايهخون:ميخواهم نسبت به سال قبل بهتر باشم
خوزه کايهخون بسيار مصمم است تا در فصل پيشرو نمايشهاي بهتري را از خود در ترکيب تيم مورينيو نشان دهد ، تيمي که براي دفاع از عنوان قهرماني خود کار سختي را در پيش خواهد داشت.
|
|
|
کايهخون که محصول باشگاه جوانان رئال مادريد محسوب ميگردد ، در سال 2011 پس از سه فصل دوري از ترکيب کهکشانيها و حضور در اسپانيول ، بار ديگر به سانتاگو برنابئو بازگشت تا با نمايشهاي خوب خود عملکرد خود در فصول گذشته را تحت تاثير قرار دهد.
مهاجم جوان و خوشآتيهي رئال مادريد در مصاحبه با وبسايت رسمي اين باشگاه گفت : " من فقط ميخواهم تا تاثيرگذار بازي کنم. من اميدوار هستم تا نسبت به سال گذشته نمايش بهتري را ارائه کنم و البته گلهاي بيشتري را نيز به ثمر برسانم. من براي رسيدن به اهدافم در اين فصل بسيار خوشبين هستم و براي کسب اين اهداف ، لحظهشماري ميکنم."
"شرايط رئال بسيار خوب و آرماني است. سرمربي تيم به شرايط تيم و بازيکنان بسيار اهميت ميدهد. در مقابل ما بازيکنان نيز در يک راستا مشخص گام بر ميداريم تاعناوين بسياري را کسب کنيم.
ما ترکيب فوق العادهاي را در اختيار داريم. اين بازيکنان در فصل گذشته موفق به کسب عنوان قهرماني لاليگا شدهاند و شايستهي حضور در فينال ليگ قهرمانان نيز بودهاند. بنابراين ما جز بهترين بازيکنان دنيا هستيم."
رئال مادريد در مسير دفاع از عنوان قهرماني خود ، در تاريخ 18 آگوست در چارچوب هفتهي نخست رقابتهاي لاليگا به مصاف والنسيا خواهد رفت.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 14 مرداد 1391 10:25 AM
تشکرات از این پست