سائو پائولو و رد پيشنهاد 27 ميليون يوروئي اينتر
در پاسخ به جذب لوکاس مورا؛
سائو پائولو و رد پيشنهاد 27 ميليون يوروئي اينتر
ژوئوا پائولو دخسوس لوپس ، نائب رئيس باشگاه سائو پائولو اعلام کرد از انجام توافقات نهائي اين باشگاه با اينتر ايتاليا بر سر انتقال بازيکن مليپوش برزيلي اين تيم ، يعني لوکاس مورا کاملا بياطلاع است.
|
|
|
ستارهي 19 سالهي برزيلي باشگاه سائو پائولو در بازار نقل و انتقالات تابستاني يکي از گزينههاي پر طرفدار محسوب ميگردد ، به طوريکه سه باشگاه بزرگ اروپا يعني نرآتزوري ، منچستريونايتد و رئال مادريد براي امضاي قرارداد با اين مليپوش جوان و خوشآتيه رقابتي تنگاتنگ داشتهاند.
روز پنجشنبه خبرهاي بسياري از توافق اينتر و سائو پائولو بر سر انتقال لوکاس مورا به سنسيرو منتشر شد ، توافقي که با مبلغ 27 ميليون يورو به انجام رسيده بود و البته بسته به عملکرد ستارهي برزيلي در ترکيب نرآتزوري تا مبلغ 32 ميليون يورو قابل افزايش نيز بود. با اين حال لوپس ، اين توافقات را بطور کلي تکذيب کرده است.
نائب رئيس باشگاه سائو پائولو در اين رابطه گفت : " من از اطلاعات منتشر شده از توافق باشگاه اينتر و سائو پائولو کاملا بياطلاع هستم. من در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه همراه مدير سائو پائولو بودم و او هيچگونه توافقي را با مقامات اينتر انجام نداد. "
لوپس با تاييد انجام مذاکرات اين باشگاه با باشگاه منچستريونايتد بر سر انتقال لوکاس مورا ، در اين رابطه گفت : " ما با اين باشگاه مذاکراتي را انجام دادهايم ، اما تلاش مقامات اين باشگاه براي به خدمت گرفتن مورا کافي نبود."
لوکاس مورا در حال حاضر به همراه تيم ملي اميد برزيل در رقابتهاي المپيک لندن حاضر است.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 14 مرداد 1391 10:22 AM
تشکرات از این پست