0

سائو پائولو و رد پيشنهاد 27 ميليون يوروئي اينتر

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

در پاسخ به جذب لوکاس مورا؛

ژوئوا پائولو دخسوس لوپس ، نائب رئيس باشگاه سائو پائولو اعلام کرد از انجام توافقات نهائي اين باشگاه با اينتر ايتاليا بر سر انتقال بازيکن ملي‌پوش برزيلي اين تيم ، يعني لوکاس مورا کاملا بي‌اطلاع است.

ستاره‌ي 19 ساله‌ي برزيلي باشگاه سائو پائولو در بازار نقل و انتقالات تابستاني يکي از گزينه‌هاي پر طرفدار محسوب مي‌گردد ، به طوري‌که سه باشگاه بزرگ اروپا يعني نرآتزوري ، منچستريونايتد و رئال مادريد براي امضاي قرارداد با اين ملي‌پوش جوان و خوش‌آتيه رقابتي تنگاتنگ داشته‌اند.

روز پنج‌شنبه خبرهاي بسياري از توافق اينتر و سائو پائولو بر سر انتقال لوکاس مورا به سن‌سيرو منتشر شد ، توافقي که با مبلغ 27 ميليون يورو به انجام رسيده بود و البته بسته به عملکرد ستاره‌ي برزيلي در ترکيب نرآتزوري تا مبلغ 32 ميليون يورو قابل افزايش نيز بود. با اين حال لوپس ، اين توافقات را بطور کلي تکذيب کرده است.

نائب رئيس باشگاه سائو پائولو در اين رابطه گفت : " من از اطلاعات منتشر شده از توافق باشگاه اينتر و سائو پائولو کاملا بي‌اطلاع هستم. من در روزهاي چهارشنبه و پنج‌شنبه همراه مدير سائو پائولو بودم و او هيچ‌گونه توافقي را با مقامات اينتر انجام نداد. "

لوپس با تاييد انجام مذاکرات اين باشگاه با باشگاه منچستريونايتد بر سر انتقال لوکاس مورا ، در اين رابطه گفت : " ما با اين باشگاه مذاکراتي را انجام داده‌ايم ، اما تلاش مقامات اين باشگاه براي به خدمت گرفتن مورا کافي نبود."

لوکاس مورا در حال حاضر به همراه تيم ملي اميد برزيل در رقابت‌هاي المپيک لندن حاضر است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 14 مرداد 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها